Vés al contingut

Categoria:Pàgines amb errors de script

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Les pàgines en aquesta categoria tenen algun error en executar un mòdul Lua. La categoria s'afegeix automàticament segons la definició de MediaWiki:Scribunto-common-error-category. En les pàgines surt el missatge Error de l'script (missatge de mostra, no generat per cap error real).

Podria tractar-se d'un error de sintaxi en la pàgina indicat pel propi mòdul. Comproveu la descripció proporcionada clicant sobre el missatge.

Si es tracta d'un error en el mòdul, comproveu quin l'ha produït i en quina línia. Clicant sobre el mòdul indicat porta directament a la caixa d'edició situant-se en la línia apropiada. Si no esteu segurs de quin és el problema, o no el podeu arreglar, expliqueu-ho en la pàgina de discussió del mòdul i intenteu avisar a l'editor principal.

Aquesta categoria normalment hauria d'estar buida. Ocasionalment es pot omplir per un error puntual en una pàgina o massivament per canvis o errors en un mòdul d'alt ús. El programari no actualitza immediatament la categoria. Comproveu si l'error persisteix refrescant la pàgina.

Eines de consulta API amb llistes en format xml
Espai d'articles
Per data

Pàgines a la categoria «Pàgines amb errors de script»

Les següents 199 pàgines són dins d'aquesta categoria, d'un total de 199.

C