Categoria Discussió:Consellers de la Generalitat de Catalunya

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Pel tema de les categories i les redundàncies: Tots els consellers de la Generalitat de Catalunya han de ser també diputats al parlament català? Llull · (vostè dirà) 09:46, 9 ag 2007 (CEST)

No, els tria el president, i pot triar qui vulgui (suposo que hi ha algun requisit, tipus majoria d'edat o nacionalitat, potser, però ser diputat segur que no). --217.126.112.135 09:51, 9 ag 2007 (CEST)

Subcategories[modifica]

Començam a crear les subcategories per conselleria (que potser és un poc complicat pels canvis de noms), per legislatura o per partit polític? Pau Cabot · Discussió 21:33, 2 gen 2008 (CET)

Si ens volem complicar la vida, fem els tres, sabent que molts consellers estaran a moltes legislatures i conselleries. Si ho volem fer fàcil, ens limitem a separar per èpoques: els republicans, els de l'exili, els d'en Tarradelles, els d'en Pujol i els del tripartit.--Pere prlpz (discussió) 21:39, 2 gen 2008 (CET)
Potser per president? És a dir, consellers de Pujol,de Tarradelles, de Macià,.. Ja que com més amunt es diu és el president qui tria els consellers potser seria una bona opció... Què en penseu? --Schizodelight (discussió) 17:36, 20 gen 2008 (CET)
Si algú s'hi vol posar, em sembla bé. Només tinc el dubte de si tenim cinc consellers de cada president. A més, entre alguns presidents els consellers seran molt semblants.--Pere prlpz (discussió) 18:28, 20 gen 2008 (CET)

Reprenc el tema, que havia quedat parat. Faré la subcategoria de consellers per president però abans de començar. Quin nom? Pot quedar molt llarg i no sé com reduir el nom de la categoria:

  • Consellers de Jordi Pujol
  • Consellers de la Generalitat de Catalunya durant el Govern de Pasqual Maragall
  • Consellers de la Generalitat sota la Presidència de José Montilla
  • Consellers de la Generalitat de Catalunya durant el Govern presidit per Lluís Companys
  • ...i totes les variant...i un llarg etcètre...

Nota: no ho faig per legislatures perquè algun conseller potser tindria 5 o 6 categories, no ho faig per departament pel problema de canvi de nom i no ho faig per partit perquè crec més interessant durant quin Govern s'ha estat Conseller que no pas a quin partit es pertany. --Schizodelight (discussió) 14:11, 17 març 2008 (CET)

Potser consellers dels governs de Jordi Pujol? I a la pàgina de la categoria ho podem posar millor, Consellers de la Generalitat de Catalunya durant els governs presidits per Jordi Pujol i Soley, amb enllaços i tot. Els que proposes estan bé, però consellers de Jordi Pujol em sembla una mica ambigu i els altres massa llargs (el meu mira de combinar les virtuts dels dos, però potser en combina els defectes). En tot cas, no cal que el nom et freni per començar a categoritzar, perquè si decidim canviar-lo ho pot fer un bot (posant {{moure}} un bot reanomena la categoria al cap d'uns dies).--Pere prlpz (discussió) 23:17, 17 març 2008 (CET)
Fet Fet! per Pere prlpz i jo mateix. Si algú se li acut un altre nom per la categoria doncs que el bot ho mogui. --Schizodelight (discussió) 00:37, 18 març 2008 (CET)