Categoria Discussió:Valís de Barcelona

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Categorització redundant[modifica]

Benvolgut Pere prlpz, has categoritzat com a "andalusins" aquesta categoria que ja era dins aquesta categoria com a "valís". De fet crec que caldria refer-ho tot una mica:

Dintre d'"andalusins" hi podrien anar els valins d'Hispània, els de Barcelona i el solitari Al-Ansarí. Mentre que caldria "internacionalitzar" la categoria "valís" i per tant eliminar-la de dins d'"andalusins" i deixar-la solament dins de "governants". Si existís una categoria de "valís de l'Àndalus" (o "valís andalusins") no en el sentit de governadors de tot l'Àndalus abans de l'emirat omeia de Còrdova, que això ès el que és l'enganyosa (i al meu entendre errònia) categoria "valís d'Hispània", sinó en el sentit de valís de valiats situats a l'Àndalus independentment de si l'engloben tot o no, aleshores aquesta categoria hauria d'estar dins de "valís" i d'"andalusins".

Què et sembla? M'explico?

--CarlesVA (parlem-ne) 15:25, 20 maig 2008 (CEST)[respon]

Força d'acord. La categoria:valís hauria d'incloure tots els valís del món, i dintre d'ella s'hi pot fer una altra categoria de valís andalusins. Si es donés el cas que només contingués valís andalusins, aleshores se li hauria de de canviar el nom.
Caldria posar-li un nom que no es confongués amb el de valís del conjunt d'Al-Àndalus. Potser valís andalusins seria un bon nom.--Pere prlpz (discussió) 16:19, 20 maig 2008 (CEST)[respon]