Cinta de permanència en la Força Aèria

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Cinta de permanència en la Força Aèria

La cinta (literalment, premi) de servei expedicionari de la Força Aèria (anglès:Air Force longevity service award) és una distinció de la Força Aèria dels Estats Units, creada el 25 de novembre de 1957 per ordre del Cap de l'Estat Major de la Força Aèria, General Thomas D. White, mitjançant l'Ordre General de la Força Aèria núm. 60. Inicialment va ser creat com a equivalent de la Força Aèria a les barres de servei que utilitzaven les altres branques de l'Exèrcit dels Estats Units per remarcar els anys de servei

És atorgada en completar 4 anys de servi actiu, a la reserva o a la Guàrdia Nacional. Per als membres de la Reserva i de la Guàrdia Nacional, el servei ha d'haver estar en un estatus d'instrucció, amb una assistència regular a la instrucció de cap de setmana i a l'entrenament anual.

És atorgada tant a oficials com a classe de tropa, en contrast a les barres de servei, que només s'atorguen a la tropa. Les concessions posteriors s'indiquen mitjançant fulles de roure. La distinció es va fer retrospectiva a la fundació de la USAF, el 1947.

Enllaç externs[modifica | modifica el codi]