CohesionART

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

CohesionArt és una organització no governamental sense ànim de lucre ubicada a l'Hospitalet (Pubilla Cases), Sant Feliu de Llobregat i Barcelona fundada l'any 2018 i presidida per Ludi Djama. CohesionArt té com a objectiu principal promoure la cohesió social a través de projectes d’innovació social.


CohesionArt dona suport a iniciatives d’educació,[1] salut i desenvolupament. Treballen en aquests camps per diagnosticar les necessitats i determinar solucions. Per fer-ho, desenvolupa projectes, realitza recerques, recapta fons, lidera esdeveniments comunitaris i treballa amb altres grups de la comunitat.

Projectes[modifica]

Papereria solidària de la Facultat de dret de Bissau és un projecte per reduir la despesa suportada pels alumnes als seus estudis. El benefici reverteix en l'adquisició de material d'estudi i alimentació

Ubuntu

És un projecte de reflexió i recuperació de valors ètics i socials, que es basa en la filosofia africana del mateix nom present en les cultures africanes ajudant a cohesionar la societat des d'una besant de la comprensió i la pau.

Mindjeris di Guiné nô Lanta

És un projecte etnològic en format curtmetratge amb entrevistes personal a dones de Guinea Bissau amb futurs projectes d’emprenedoria.

Cohesió social a través de la música i dansa d'Àfrica Occidental[2][3]

Es treballa la cohesió social a través de l’art per aconseguir un desenvolupament humà intercultural i de millora del món per tal de reduir la bretxa de desigualtat social i de gènere.

Pont d'Art

És un projecte artístic d'integració social orientat a menors i la seva comunitat per tal de crear espectacles que apropin cultures.

Millora de l'accés d'aigua

Estudi, reconstrucció, condicionament i millora d’accés a l’aigua del poblat de Colonato a Guinea Bissau.

Un minut per la diversitat

Festival de curtmetratges per tal de mostrar les diferents cultures en el decurs de la Festa de la diversitat de l'Hospitalet.

Referències[modifica]

  1. «Projectes 2019». Cooperació Internacional de L'Hospitalet.
  2. «Cloenda del taller Apropat a l'Àfrica Subsahariana" a l'Institut Bellvitge». Cooperació Internacional de L'Hospitalet.
  3. «Taller de dansa i percussió africana». Lloc web Institut de Santa Eulàlia.

Enllaços externs[modifica]