Discovery Channel

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióDiscovery Channel
Dades
Tipuscanal de televisió Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació17 juny 1985
FundadorJohn Hendricks Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Propietat deWarner Bros. Discovery Modifica el valor a Wikidata
Propietari de

Lloc webdsc.discovery.com Modifica el valor a Wikidata
TMDB.org: 6790
Facebook: Discovery Twitter (X): discovery Instagram: discovery Youtube: UCcP6Vtkc2DtQ0IV9r_x6pCQ Modifica el valor a Wikidata

Discovery Channel és un canal de televisió per cable propietat de Discovery Communications, i un senyal d'entreteniment, cultura i educació distribuïda virtualment en el mercat de televisió de pagament a tot el món. La marca és coneguda principalment per la seva varietat de programació científica, particularment documentals i programes sobre la naturalesa. Discovery Channel es va llançar el dia 17 de juny de 1985 als Estats Units.

En el Món[modifica]

Discovery Channel arriba a més de 450 milions de llars en més de 160 països. En diversos d'aquests, Discovery Channel està disponible en plataformes digitals via satèl·lit que ofereixen una mateixa programació en diversos idiomes o subtítols (inclosos el castellà, alemany, portuguès, italià, danès, grec, polonès, hongarès, romanès i hindi).

Mercat i Marques[modifica]

Durant el Tour de França a 2004, la companyia Discovery Channel va anunciar que es convertiria en el principal patrocinador del Discovery Channel Pro Cycling Team del 2005, participat per l'heptacampió Lance Armstrong.

També es troba fundant la construcció del Discovery Channel Telescope Arxivat 2007-03-03 a Wayback Machine., juntament amb l'Observatori Lowell.

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Discovery Channel