Vés al contingut

Discussió:Òpera de París

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

On redirigir[modifica]

Ara mateix Òpera de París redirigeix a l'edifici de l'Òpera Garnier, que va ser seu de l'òpera de París de 1875 a 1989, i no a la institució, que nosaltres tractem a l'article Académie Royale de Musique amb el nom que tenia fa uns segles. Ara bé, a Òpera de París hi enllacen molts articles que es refereixen a abans o després d'aquest període, i d'altres que sembla que van més per la institució que per l'edifici.

Aleshores, crec que valdria més reanomenar a Académie Royale de Musique a Òpera de París o bé convertir Òpera de París en una desambiguació. D'altres viquipèdies fan el mateix, tot i que hi ha un embolic considerable.

Notifico en Lohen11 per demanar-li parer.--Pere prlpz (disc.) 23:38, 17 des 2015 (CET)[respon]

@Pere prlpz: Crec que el què falta és l'article Òpera de París, que ho engloba tot i posaria ordre, amb els diferents apartats que poden redirigir a un article principal. De fet, bàsicament, com ho tenen a la viqui francesa. Mentre no hi sigui, ja està bé com està perquè almenys s'expliquen els inicis. A veure si alguna hora tinc temps.--Lohen11 (disc.) 12:30, 18 des 2015 (CET)[respon]