Discussió:Afganistan

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Moltes felicitats al qui està ampliant aquest article, ja era hora! Atenció, però, dues observacions:

  • Els noms de províncies, ciutats i personatges transliterats d'escriptures no llatines es poden escriure de moltes maneres. En català i a la Viquipèdia en particular, s'opta sovint per simplificar els noms (utilitzant el menys possible els símbols diacrítics) quan aquests estan referenciats en algun altre lloc; així, s'haurien de verificar tots els noms propis perquè molts ja tenen article però escrit diferentment. Gràcies.
  • Tal com aconsella el llibre d'estil, per tal de facilitar la visibilitat en certes pantalles i navegadors, els títols i subtítols de capítol més val que estiguin en negre, és a dir, no se n'han de fer enllaços. D'altra banda, aquests enllaços interns tan genèrics (història, medi ambient, flora, etc) no tenen gaire utilitat en aquest article en especial; en aquests cas, es podrien convertir en enllaços gairebé tots els mots, el que dificultaria la lectura. Gràcies i ànims.--Hinio (disc.) 17:53, 30 maig 2009 (CEST)
Gràcies pels teus comentaris. Pel que fa als noms de les províncies afganeses, els he pres de l'Enciclopèdia Catalana tal com hi apareixen: [1]. En relació al segon punt, reconec que tens raó i ara en treuré els enllaços. Gràcies!--Panellet (disc.) 19:46, 30 maig 2009 (CEST)

Nom a la infotaula[modifica]

Els noms oficials que surten a sobre la infotaula no són els mateixos que surten en anglès (diria que ni en la transcripció ni en escriptura aràbiga). S'hauria de mirar quins són els bons.--Pere prlpz (disc.) 17:48, 12 ago 2009 (CEST)

Apartat de religió[modifica]

L'apartat sobre religió està sobredimensionat respecte a la resta de seccions i amb poques referències. Caldria pensar a aprimar-lo creant un article on es citin les fonts usades o bé simplement aprimar-lo. --Bestiasonica (disc.) 18:10, 27 set 2010 (CEST)