Vés al contingut

Discussió:Agustí Zacarés i Romaguera

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Han aparegut en este article les etiquetes «Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat» i «Aquest article no és enciclopèdic i s'assembla molt a un currículum» i vull demanar ajuda per a millorar-lo. Ja he llegit el Llibre d’estil de la Viquipèdia i Allò que la Viquipèdia no és per a comprovar on hi ha l’error.

Quant a la primera etiqueta («Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat»), m’agradaria que algú justificara per què no seria un tema admissible. L’article tracta de descriure la vida d’una persona en aquells aspectes que tenen rellevància pública a la Comunitat Valenciana, tal com fan altres articles de Viquipèdia sobre polítics, historiadors, filòlegs, etc. Si hi ha alguna cosa no admissible, la modificarem o eliminarem sense cap problema, però m’agradaria saber quina és. Encara en esta etiqueta es recomana millorar-lo amb referències. Precisament, en l’article he introduït bastants referències que justifiquen cada afirmació (fins a 29 en un article relativament curt), posant molta cura a no afirmar res que no fóra verificable. Si cal referenciar alguna cosa més, m’agradaria que algú m’ho diguera o la referenciara ell mateix.

A continuació, expose alguns dels Criteris d'inclusió de personatges en Viquipèdia'Text en negreta', que es poden trobar en l'article «Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat (biografies)». Segons este article, «Les persones que satisfacin com a mínim una de les condicions que s'esmenten a continuació, poden merèixer el seu article a la Viquipèdia»

Personatges destacats de política local que han rebut (o reben) destacada cobertura mediàtica. (És una persona que s'ha presentat com a cap de llista a les eleccions de les Corts valencianes per un partit polític) Autors, editors i fotògrafs publicats que han rebut diverses crítiques independents o premis per la seva obra (Ha rebut diversos premis, entre altres, literaris) [Professional que] ha rebut l'atenció de mitjans de comunicació nacionals o internacionals (ha rebut l'atenció de mitjans de comunicacions de masses valencians per la seua activitat política)

https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Criteris_d%27admissibilitat_(biografies)

És per això que considere injustificada l'etiqueta «Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat» que s'ha afegit a l'article sobre Agustí Zacarés i Romaguera i demane que siga eliminada.

Quant a la segona etiqueta («Aquest article no és enciclopèdic i s'assembla molt a un currículum»): trobe que l’article és enciclopèdic, atés que escriu de manera neutral fets verificables, sense valorar ni sense tractar de recomanar o aconsellar res, plantejant de manera breu i concisa cada fet, i classificant-los per apartats temàtics (activitat política, activitat en associacions, etc.). Si l’afirmació que s’assembla a un currículum respon al fet que hi apareixen activitats laborals i les col·laboracions d’Agustí Zacarés en diverses associacions i mitjans de comunicació, vull aclarir que hi apareixen per a donar una idea del perfil cultural, ideològic i laboral del personatge, sense pretendre en cap cas la seua promoció personal. Si algú considera que he sigut massa explícit en la redacció i que, per exemple, eixa informació hauria d’aparéixer organitzada o presentada d’una altra manera (per exemple, únicament en les referències), que ho explique i ho raonem per tal de millorar el text.

Agraït per avançat el comentari anterior sense signar és fet per Josep Lluís (disc.contr.)

Hola Josep Lluís. Veuràs que he fet uns quants canvis a l'article per tal de poder valorar-lo en la seva justa mesura (pots veure una descripció de cada canvi a l'historial). Bàsicament, he eliminat seccions per a cada paràgraf o frase, he ajuntat frases per a fer paràgrafs, he eliminat referències a fonts no fiables, he eliminat fonts que no referenciaven el text i les he substituït per peticions de referències.
Una vegada fet això, m'he mirat el que quedava i seguesc pensant el que pensava abans: que l'article explica moltes coses irrellevants que el fan assemblar-se al currículum d'aquest personatge i que no hi ha cap referència que parli de manera significativa d'aquesta persona. Fins i tot he deixat algunes fonts que crec que s'haurien de substituir per d'altres més fiables (si això fos possible) com la de linkedin i la de l'ajuntament de Burjassot. Pau Cabot · Discussió 18:04, 19 des 2017 (CET)[respon]