Discussió:Alfred Bosch i Pascual

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Trobo força subjectiu i no-neutral el redactat "s'ha erigit com l'alternativa al govern municipal de Barcelona en Comú i el PSC" - Perique des Palottes (disc.) 12:52, 1 març 2018 (CET)[respon]

Eliminat. Pau Cabot · Discussió 17:14, 2 març 2018 (CET)[respon]

Entrada "Alfred Bosch" modificacions proposades[modifica]

Hola. Sóc l'Alfred Bosch. De part de Viquipèdia se m'ha dit que no se'm permetia editar directament per conflicte d'interessos, i que acudís a aquesta discussió.

En tot cas, voldria recalcar sobretot una qüestió: quan es parla de la meva dimissió, es diu "L'informe del cas va concloure que Bosch estava al corrent d'aquests fets i que havia vulnerat «els principis ètics i les regles de conducta dels alts càrrecs». Això no és cert, jo disposo d'una còpia de l'esmentat informe. El que recomanava l'informe PRELIMINAR de Funció Pública era obrir un expedient per determinar si era cert que tot allò esmentat es podia confirmar. Tal expedient no s'ha obert mai.

De fet, el que va fer el govern va ser demanar un informe al Comitè d'Ètica de la Generalitat, que va dictaminar que no s'havia d'obrir expedient perquè no hi havia hagut cap denúncia i no s'apreciava infracció. Aquí ho teniu https://elmon.cat/politica/comite-etica-generalitat-exculpa-alfred-bosch-186349/

La part d'ERC, en canvi, veig que ara mateix està reflectida a Viquipèdia de forma fefaent; "D'altra banda, ERC va acabar arxivant l'expedient obert a Bosh, exonerant-lo així de tota sanció".

En resum, jo proposo la següent redacció, recollint la major part del que ja s'hi diu, i que crec que resumeix prou bé el punt al qual ha arribat l'assumpte:

"Va presentar la seva dimissió com a conseller el març de 2020, després que transcendissin indicis d'assetjament sexual del seu cap de cabinet, Carles Garcias, a diverses dones del departament.[11][3] L'afer no ha estat mai denunciat ni judicialitzat. Però en la via política i administrativa, un informe preliminar del cas va concloure que Bosch estava al corrent d'aquests fets i que havia vulnerat «els principis ètics i les regles de conducta dels alts càrrecs».[12] En canvi, l'informe del Comitè d'Ètica del govern, posteriorment, va exculpar Bosch. D'altra banda, ERC va acabar arxivant l'expedient obert a Bosch, exonerant-lo així de tota sanció.[13]"

Agrairia resposta. Moltes gràcies!--el comentari anterior sense signar és fet per 83.53.133.16 (disc.contr.) 19:43, 2 feb 2021‎

He intentant neutralitzar el més possible l'apartat, afegint les informacions dels dos informes, els quals van arrivar a conclusions diferents i contradictòries. Fonts:

--F3RaN (disc.) 18:46, 3 feb 2021 (CET)[respon]