Discussió:Amistat occitanocatalana

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Què és aquest article? Una explicació de què catalans i occitans són molt amics? De debó que es poden esriure coses així? Em pensava pel títol que seria el nom d'una agrupació, però veig que no. Llavors què és? Un recull de pensaments i impressions? Cronos 10:22, 27 nov 2005 (UTC)

Estic d'acord, aquest article no té cabuda a la viqui, hauria de ser si un cas un apartat dins la història occitana, explicant els contactes amb Catalunya (però amb un canvi de redactat). Què fem amb això?--barcelona 10:58, 27 nov 2005 (UTC)

Jo el posaria, llevant això de l'amistat, en l'article sobre la Renaixença. O sobre el Felibritge. Ja veig que té un tonet una mica nosé, però crec que es pot salvar si es posa sota una epígraf de la mena Contactes entre la Renaixença i el Felibritge. O, millor encara, en un dels dos article que he esmentat. Hi esteu d'acord? --Ferran 11:09, 27 nov 2005 (UTC)

Comentari traslladat de Discussió:L'Amistat Occitano-Catalana discussio sobre aquest article--VRiullop (parlem-ne) 18:58, 27 nov 2005 (UTC)

Es un petit periode de la història de Catalunya i Occitània, protagonitzada per Mistral i Víctor Balaguer. No va passar d'un encontre de poetes, però si els felibres haguessin estat més ambiciosos (i els catalans també) potser podria haver passat alguna cosa més, una col·laboració transfronterera més que poètica. Si no us agrada, puc afegir-ho com a un apèndix del felibrisme del segle XIX. M'alegra veure que us interessa tant la història occitana Walden69

Veig que en Walden (o algú altre) ja va fer aquesta fusió. He redirigit l'article cap a Felibritge#Contactes_entre_felibres_i_precatalanistes.--Pere prlpz (disc.) 20:50, 14 des 2011 (CET)[respon]