Discussió:Antonina Canyelles i Colom

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquesta és una entrada nova a la Viquipèdia per a un treball de Literatura actual catalana. Us prego que no hi entreu modificacions fins passat el dia 10 de gener de 2014, data en què la professora ja haurà corregit el treball. Noemima el comentari anterior sense signar és fet per NOEMIMA (disc.contr.) 11:55, 26 des 2013 (CET)

Aquesta pàgina forma part de la viquipèdia i ha de seguir els mateixos paràmetres que la resta d'articles, independentment o no que formi part d'un treball acadèmic, i igual que la resta d'articles s'ha d'informar d'on surt la informació. Pots consultar, com se t'ha informat en la teva pàgina de discussió, Viquipèdia:Verificabilitat i Viquipèdia:Fonts fiables, o demanar ajut, però no eliminar les plantilles de les mancances sense haver reparat els defectes. --Panotxa (disc.) 10:58, 27 des 2013 (CET)

Panotxa, ho lamento molt. El cas és que algunes dades procedeixen de la mateixa autora i d'altres de webs de crítics i de revistes i notícies. Procuraré referenciar el màxim de coses, però això em suposa sortir dels paràmetres acadèmics. A més, hi ha qüestions que les informo després d'una anàlisi aprofundida de la seva poesia, la referència única n'es la pròpia obra. I el cas és que m'hi heu posat que no puc fer servir la seva obra com a referència. I què millor en literatura per justificar-ne les afirmacions que els exemples que ens ofereix la seva pròpia obra? Panotxa, em pots ajudar a salvar aquestes dificultats? Per res del món voldria ser antidemocràtica en una qüestió de comentari literari, menys encara ara que els catalans necessitem el quôrum més que mai. Una altra qüestió és que el tema tracta d'una autora encara viva i que, a més és poetessa. I ja saps com n'és de poc llegida i comentada la poesia actual. Faré tot el que pugui, però et prego que m'ajudis a salvar-ne les dificultats.

Noemima
Estudiant de quart grau de Llengua i literatura de la UOC. el comentari anterior sense signar és fet per NOEMIMA (disc.contr.) 18:13, 27 des 2013 (CET)

Bona tarda. Un dels cinc pilars de la viquipèdia diu literalment: La Viquipèdia és una enciclopèdia que incorpora elements de les enciclopèdies generals, i de les enciclopèdies especialitzades. La Viquipèdia no és un diccionari, ni una col·lecció de texts originals, ni un diari; hi ha altres projectes germans de Wikimedia per a aquests continguts. Tampoc és una màquina de propaganda, ni un servidor gratuït, ni un proveïdor d'espai web, ni un conjunt de pàgines d'autopromoció, ni un experiment sobre l'anarquia o la democràcia, ni un directori d'enllaços, ni un lloc per a expressar opinions, experiències o arguments; el propòsit és recopilar tot el saber de forma enciclopèdica, no crear-lo. Si la font de la informació és la seva obra o la pròpia autora, no serveix, i l'entrada a hores d'ara està farcida d'opinions subjectives, i la única manera que siguin acceptables és que hagin estat publicades abans en alguna revista o llibre. A partir d'aquí, el què hauràs de fer és modelar l'article seguint aquests paràmetres. --Panotxa (disc.) 19:18, 27 des 2013 (CET)

Bé, provaré de documentar tot el que dic d'ella. Però està clar que no m'ho invento. He consultat a la professora de Poesia catalana actual, per veure que em diu. Tan aviat en tingui una resposta, us ho comunicaré. Ara provo de documentar-ho tot,però està clar que les enciclopèdies no en parlen d'ella. El que sí que tinc són algun article solt, les presentacions de les seves obres, fetes, com a introduccions per altres autors en les edicions dels seus llibres, i vídeos de Memoro o de You Tube que, a hores d'ara, no sñe pas si us semblaran prou acreditats. Si us plau, feu-m'ho saber. Noemima

Comença pel principi, poc a poc i sense atabalar-te, no cal fer-ho tot en un dia. Potser l'article no servirà per allò que la teva professora volia en un principi però està clar que el personatge té potencial per tenir un article, i val la pena fer-lo. Amb els enllaços que has anat afegint m'hi podia haver posat, però veient que és un tema acadèmic prefereixo no potinejar-lo de moment. --Panotxa (disc.) 20:44, 27 des 2013 (CET)