Discussió:Barcelona de Serveis Municipals

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

No es pot fusionar tota empresa amb el municipi, seria il·legible--barcelona (disc.) 19:14, 1 gen 2014 (CET)

Ajuntament de Barcelona no és un article molt llarg. No veig perquè afegir-hi un paràgraf el faria il·legible. Pau Cabot · Discussió 19:41, 1 gen 2014 (CET)
Un de sol no, un per cada empresa (no té sentit fer unes sí i unes altres no). No compleix a més a més cap criteri de fusió objectiu--barcelona (disc.) 19:44, 1 gen 2014 (CET)
Segons tu, no hi ha cap article que compleixi un criteri de fusió objectiu, però la brevetat del tema és un dels criteris exposats a VP:F. Ara xerram de la fusió d'aquesta empresa, no de les altres. Pau Cabot · Discussió 19:46, 1 gen 2014 (CET)
En això estic d'acord amb la Barcelona. Comparteixo que no té sentit tenir informació a l'article de l'Ajuntament sobre una de les seves empreses i altres no. Crec que en aquest cas també incompliria, VP:PVN, donat que hi ha centenars d'empreses municipals.--KRLS , (disc.) 19:48, 1 gen 2014 (CET)
Sí que hi ha articles fusionables, de fet si mires les meves contribucions jo mateixa estic fusionant-ne els duplicats. Ara parlem d'aquesta empresa en concret però per a mi no té sentit pensar en posar-ne una i no les altres, per què aquesta? per què no? Per què totes les empreses han de dependre del seu ajuntament?--barcelona (disc.) 19:50, 1 gen 2014 (CET)
Me referia a fusions d'articles que no siguin duplicats, sinó de conceptes relacionats.
Si hi ha altres altres articles tan curts com aquest, estic d'acord també en fusionar-los. Pau Cabot · Discussió 19:58, 1 gen 2014 (CET)
Pau, però fusionant una de les empreses (si existeixen més encara que no hi siguin a la Viquipèdia) amb l'article principal estàs generant un article esbiaixat.--KRLS , (disc.) 20:04, 1 gen 2014 (CET)
Com la majoria d'articles, que tenen punts forts i punts dèbils. Confiem en els viquipedistes per millorar els articles. A Mallorca, per exemple, la història només arriba fins a Jaume I ... Pau Cabot · Discussió 20:07, 1 gen 2014 (CET)
No és el mateix la història d'una localitat que les empreses adscrites al municipi especialment en ajuntament tant grans com Barcelona. Només tindria sentit un apartat d'Empreses municipals de l'ajuntament amb un punt de vista genèric i amb perspectiva al llarg del temps. Ara mateix, té més sentit un article propi (es pot discutir l'admissibilitat) que un apartat manifestament incomplet. Com bé saps, s'ha de tenir especialment cura amb aquests biaixos en articles sobre empreses.--KRLS , (disc.) 20:18, 1 gen 2014 (CET)
Evidentment que no és el mateix. El que estic dient és que els articles tots tenen biaixos i que, per exemple, per mi, és infinitament menys greu fer incís en una empresa pública a l'article de l'ajuntament que que la història d'un territori acabi fa 700 anys (i ningú s'ha posat les mans al cap pel segon fet). Un article tan curt i sense ni una sola referència és difícil de defensar. Pau Cabot · Discussió 20:23, 1 gen 2014 (CET)
Jo crec que per un paràgraf afegit, per exemple, a Economia municipal, no passaria res i quedaria millor.--Adriaesc (Parla amb mi) 21:58, 22 maig 2014 (CEST)

L'article històric sens dubte té mancances però posar l'empresa a l'ajuntament és crear el biaix, més greu que no corregir-ne un. En un ajuntament com Barcelona no té sentit posar només una entitat, sigui del tipus que sigui. --barcelona (disc.) 20:27, 1 gen 2014 (CET)

El biaix es crearà depenent de com es faci la fusió. No us preocupeu, que si estau d'acord amb la fusió, miraré de fer-la sense crear el tan temut biaix. Pau Cabot · Discussió 20:28, 1 gen 2014 (CET)
Amb la petita ampliació, les referències afegides i la notable oposició a la fusió, caldria retirar la proposta. --Panotxa (disc.) 10:56, 8 des 2015 (CET)
L'article és més o manco igual de curt que abans. La mida és major a causa de l'infotaula i de les referències. El que hi ha aquí (dos paràgrafs) podria anar (o complementar) Ajuntament de Barcelona#Personal, d'una sola frase i sense referenciar. Pau Cabot · Discussió 11:14, 8 des 2015 (CET)
Llev l'avís de fusió per l'ampliació. Això sí, encara crec que estaria bé posar part d'aquesta informació a Ajuntament de Barcelona. De moment, he creat Ajuntament de Barcelona#Organismes on crec que s'hi hauria de posar almanco part de la informació que hi ha aquí. Pau Cabot · Discussió 12:07, 8 des 2015 (CET)