Discussió:Batalla del bosc de Teutoburg

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
  • no es va avaluar

Títol[modifica]

Per què en el nom el "bosc" està en majúscula?

En el text de l'article es parla de la "batalla del bosc de Teutoburg". Amb bosc en minúscula. Aleshores suposo que el títol de l'article s'hauria de canviar posant-hi bosc també en minúscula. --83.32.65.226 16:16, 29 mai 2006 (UTC)

Efectivament, diria que s'ha de posar en minúscula. Ja ho canviaré... però amb aquests noms mai estic 100% segur...
Bosc en minúscula, l'única possibilitat que té per figurar amb majúscula inicial seria si fos part del nom d'alguna associació, entitat, club, etc. per exemple "Associació Víctimes de la Batalla del Bosc de Teutoburg". –Pasqual bústia 12:45, 28 jun 2006 (UTC)
És que aquesta associació existeix: la va fundar en Quint Publi Metel, un dels únics 3 supervivents de la batalla i els seus descendents l'han mantingut activa fins als nostres dies... Perdó, perdó, és que no he pogut resistir. Ara parlant seriosament: ara canvio el títol ;-) --Oersted (parlem-ne) 19:15, 28 jun 2006 (UTC)

Falta un dia de votació[modifica]

algun company ha dit que falta un dia...bé falta una hora ben bé, ja que l'article va ser propossat el 29 de maig i el procès dura fins el 29 de juny o sigui dins d'una hora. Ho sento que ho he posat una hora abans com article de qualitat. Són les preses i la il·lusió per tenir un altre article de qualitat!!!

--Hugoaes 20:55, 28 jun 2006 (UTC)

Revisió de la distinció[modifica]

S'estan revisant tots els articles de qualitat i els nous criteris consideren indispensable que un article tingui referències per ser de qualitat. Si us plau, afegiu referències en forma de notes dins del text per justificar les afirmacions que puguin ser controvertides. Si l'article continua així, malgrat les moltes qualitats que presenta, se'l podrà proposar per a una retirada de la distinció.--Peer (discussió) 09:05, 13 nov 2008 (CET)[respon]

Hi ha referències bibliogràfiques, però cal posar de quina obra ha sortit cada cosa, i no deixar al lector que ho endevini. – Leptictidium (discussió) 12:36, 28 des 2008 (CET)[respon]