Discussió:Batxillerat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

hauria de ser un article general, sobre els batxillerats arreu i no sols l'espanyol, si es vol amb un apartat per explicar com funciona a Espanya--62.175.97.149 21:42, 21 abr 2006 (UTC)

El batxillerat com a tal només existeix a Espanya. En altres països, els estudis postobligatoris reben un altre nom. Mira al iw alemà i veuràs que diu que són uns estudis espanyols.--Iradigalesc (discussions · +)

Jo faig el social i apart d'economia faig una atra assignatura que es diu economia i organització d'empresa.


Sí, suposo que només existeix a Espanya però la forma concreta ha anat canviant al llarg dels anys, el BUP era el " batxillerat unificat polivalent", o algo així, i a l'època dels meus pares, avis, i potser fins i tot abans ja existia el batxillerat i se'n deia així; potser s'hauria d'explicar breument a la primera part una definició del concepte i després explicar com es fa actualment segons la legislació vigent.

--Pyrenées (discussió) 06:37, 20 abr 2008 (CEST)[respon]

Aquest any com a comuna també tenim ciències per al món contemporaniel comentari anterior sense signar és fet per Victor hernandez (disc.contr.) 30 de setembre del 2008el comentari anterior sense signar és fet per SMP (disc.contr.) 19:07, 30 set 2008 (CEST)[respon]

Com a mínim cal parlar de les asignatures de Batxiller al PV i les Illes, i a la llarga, de tot l'estat. Si no el millor és reanomenar-lo Batxillerat a Catalunya.--espencat (discussió) 17:18, 30 nov 2008 (CET)[respon]