Discussió:Boga estriada

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquesta pàgina mostra una fotografia d'una Salpa (Sarpa salpa). La boga estriada és una especie diferent: Boops lineatus. La confusió pot venir d'una obsoleta clasificació taxonòmica en la Wikimedia. Un indici significatiu de que es tracta d'un error és el nom de la fotografia (Saupe5.jpg) EsMynt (disc.) 08:01, 17 oct 2020 (CEST)

@EsMynt: Podries, idò, subsanar aquest problema a Wikidata (d:Q3106016)? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 11:30, 16 oct 2020 (CEST)
@Paucabot: Ho vaig intentar però em vàren refusar la modificació, aparentment no tinc prou "pes" per fer-ho. Estic disposat a documentar el que cal fer i raonar el perquè i que ho faci algú amb mes experiència. EsMynt (disc.) 08:01, 17 oct 2020 (CEST)
@EsMynt: No veig el teu canvi a l'historial. He esborrat la imatge, però no n'he afegida cap perquè no en tenim cap a Commons. En podries aconseguir qualcuna, tu? Pau Cabot · Discussió 08:33, 17 oct 2020 (CEST)
@Paucabot: En aquest historial pots veure com ho intento però Lucas Werkmeister desfà la correcció. Vaig intentar posar-me en contacte amb ell però no m'ha contestat en setmanes. Jo no en tinc cap foto, de moment, d'aquesta espècie, intentaré obtenir una, gràcies per l'ajuda! EsMynt (disc.) 09:17, 17 oct 2020 (CEST)
@EsMynt: El problema és que no ho vares fer correctament. Et pensaves que canviaves el nom de la foto però vares canviar el nom científic del gènere (que clarament és Boops i no Sarpa salpa). El canvi l'havies de fer a d:Q3106016, tot eliminant la foto, que és el que jo he fet abans i que sembla que de moment no han revertit. Pau Cabot · Discussió 10:32, 17 oct 2020 (CEST)
@Paucabot: Aquest era un segon problema. Les Salpes no son Bogues, la classificació taxonòmica ha canviat recentment, es pot veure clarament en aquesta referència on es pot veure que la classificació de la https://ca.wikipedia.org/wiki/Salpa és Sarpa no Boops. La confusió ve d'una classificació obsoleta. Veig que s'està corregint, potser les teves modificacions ho estan provocant i ja no hi ha mencions a les Salpes a la branca dels Boops, amb tot encara queda una cosa per corregir, a la pàgina on està la fotografia original encara té com a descripció Boops boops, intento corregir-ho a veure si m'ho accepten. Moltes gràcies per la teva ajuda! EsMynt (disc.) 16:18, 17 oct 2020 (CEST)
@Paucabot: Em corregeixo a mi mateix, el problema encara no està resolt en alguns llocs, per exemple: https://ca.wikipedia.org/wiki/Boops torna a mostrar una imatge de Sarpa salpa i l'anomena Boops boops
@EsMynt: Corregit també a Boops. Pau Cabot · Discussió 16:34, 17 oct 2020 (CEST)
@Paucabot: He pogut trobar una imatge amb llicència CC, la poso de moment, ho he comunicat a la seva autora. He demanat a varis autors imatges amb llicència per publicar aquí per si sorgis algun problema.