Discussió:Cap de Govern del Principat d'Andorra

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola. Faré un canvi en la numeració dels Caps de Govern que ha tingut Andorra. Crec que el fet que un polític hagi tingut dos mandats en dos períodes separats no ha d'afegir un número més al recompte. En aquest sentit Marc Forné va ser el tercer, perquè només dues persones abans havien tingut el càrrec. De la mateixa manera que si un d'ells és elegit per a diverses legislatures consecutives no diem que ha estat el quart, cinquè i sisè president. A la llista de presidents de la Generalitat de Catalunya també se segueix aquest criteri, així com a la premsa[1]. Ho aviso perquè també suposarà canviar-ho a totes les pàgines dels caps de govern. --SMP​ (+ disc. xat) 16:42, 11 maig 2011 (CEST)

Ben vist!! -- Vinals (xerrem) 21:57, 11 maig 2011 (CEST)

Separar (i tornar a ajuntar) la llista[modifica]

He fet un article nou amb la llista, perquè el viquiprojecte:Andorra va demanar crea un article nou per la llista dels caps de Govern d'Andorra.--Lib2know (disc.) 00:38, 30 jul 2015 (CEST)

No veig el motiu de separar la llista de l'article, i més tenint en compte que tant el text com la llista són molt curts. Proposo tornar a ajuntar la llista amb l'article com ho tenen la resta de Viquipèdies. Potser al Viquiprojecte Andorra li cal una repassada per evitar demanar el que ja tenim.
Notifico en Lib2know.--Pere prlpz (disc.) 20:10, 2 oct 2015 (CEST)

Motiu: Viquiprojecte:Andorra; Llistes: és molt normal que llistes no tenen molt de text, per exemple: Llista de províncies d'Itàlia, Llista de monuments del Baix Llobregat. El Viquiprojecte:Andorra em sembla una mica esta mort. --Lib2know (disc.) 20:58, 2 oct 2015 (CEST)

L'objectiu del viquiprojecte és millorar la cobertura sobre el tema, però separar un article curt en dos no millora gran cosa.
I les llistes en alguns casos tenen text i en d'altres no. De fet, tenim moltes llistes que estan integrades a l'article sobre el tema i per tant no porten "llista" al nom, com ara Comtats de Noruega o Vulpes. El que potser s'hauria de fer és redirigir el títol de la llista a l'article dels caps de govern.--Pere prlpz (disc.) 21:03, 2 oct 2015 (CEST)
vaig executar aqui un proposta de una altre persona que ningù va contradir en un any, tu tampoc. Que és la raó discutar avui, tres mesos despres?
molt estrany que trobes de sobte moltes de la meves contribucions. menys contacte ajudant en mesos i de sobte moltes de crítices. :( --Lib2know (disc.) 23:46, 2 oct 2015 (CEST)
@Lib2know: Faig propostes quan les trobo. He vist avui les teves queixes i he mirat les teves contribucions per veure quin era el problema i si podia ajudar. No sé si tu t'has mirat totes les desenes de milers d'edicions que s'han fet en el darrer any a la Viquipèdia però jo no, i faig segons me les vaig trobant. Críticar no t'he criticat res. Només t'he mirat d'explicar les etiquetes que t'ha posat un altre. Ara bé, si creus que ho entens millor sense que t'expliqui res (que no m'ho ha semblat pas), no pateixis que em dedico a una altra cosa. Bona nit i bona feina.--Pere prlpz (disc.) 00:26, 3 oct 2015 (CEST)
No vaig queixar. Si us plau, no refereix les meves contribucions per a queixar. Vaig fer aqui una demana de començador del Viquiprojecte:Andorra que és un projecte oficial. Una llista seperada de caps de govern és molt usual, per exemple: Llista de presidents d'Espanya. És usual també les llistes no tenen molt de text. Però si vols afegir més de text, crec, el article es millorar. Si tinc un idea que puc afegir, faré el mataix, segons de la teva idea molt bé.--Lib2know (disc.) 16:25, 4 oct 2015 (CEST)