Discussió:Carles Bort i Bort

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'autor de l'article pertany a un grup de memòria històrica llibertària del barri de Gràcia i ha aportat el coneixement en base a fonts documentals profuses de l'arxiu familiar, totes físiques (cartes, documents...) i no enllaçables. El contingut és objectiu, la naturalesa de l'article és descriptiva i no va més enllà de les dades certificables, i ha deixat de banda altres dades basades només en la memòria oral però no comprovables documentalment. Amb tot assumeix el compromís de cercar la manera de fer referència directa a les fonts.

Conflicte d'interessos[modifica]

L'autor de l'article no té més interès que aportar informació per a la memòria històrica de l'anarcosindicalisme del barri de Gràcia de Barcelona. No és autobiografia ( Carles Bort Bort va morir al 1922!) ni hi ha cap altre interès, mes enllà d'aportar noves dades i en aquest cas biografies desconegudes per la historiografia fins al moment.

@Carlesbort: Bona nit. No discuteixo la informació ni el contingut, més aviat que la Viquipèdia no és la plataforma més adient per publicar treballs de recerca o assajos originals. És una enciclopèdia basada en la verificabilitat i l'ús de fonts fiables. Salut!--Docosong (disc.) 23:35, 9 gen 2019 (CET)[respon]