Discussió:Circumscripció electoral de Barcelona

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

No veig clara aquesta fusió ja que no és el mateix província que circumscripció electoral, malgrat la possible coincidència geogràfica. El contingut de l'article, amb escons i no pas relleu, municipis o història com seria el cas de la província, avala que hagin de romandre com a entrades separades.--barcelona (disc.) 12:18, 8 des 2014 (CET)

Malgrat la nomenclatura tots dos articles tracten de la mateixa realitat històrica, la circumscripcions corresponen a la província en totes les divisions administratives d'Espanya (llei electoral vigent especialment cap. III). Fonamentalment derivada de la divisió administrativa judicial espanyola (província judicial i partits judicials) encaixa com a secció dins de la província de Barcelona ja que és un aspecte fonamental de la província, divisió administrativa fonamental de l'Administració Local d'Espanya (judicial, electoral, executiu...). Així matix penso que no cal tenir un article per cada cosa que pugui existir o rebre una denominació pel simple fet que pot rebre un nom (no som un diccionari). Sinó també hauríem de tenir un article per a cadascun dels partits judicials i un per a tots els tribunals de primera instància. Bestiasonica: enraonem? 10:15, 12 des 2014 (CET)
Cal especificar-ho en l'article. Tal com està ara mateix és confús i tampoc ho veig gens clar... --Jey (disc.) 12:05, 12 maig 2018 (CEST)