Discussió:Comissions Obreres

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Fusió de Sector Crític de Comissions Obreres[modifica]

He ampliat, actualitzat i referenciat l'article, i crec que ja es pot eliminar la proposta de fusió. --Amortres (disc.) 06:44, 27 gen 2021 (CET)

L'article segueix essent molt breu i crec que estaria millor contextualitzat com una secció de l'article. Si l'article fos llarguíssim, ho entendria, però per tres paràgrafs, veig una bastant forçat mantenir un article del sector crític d'una organització. Diria que no tenim cap altre cas com aquest que un sector crític tengui un article propi (amb l'agravant de la brevetat). Pau Cabot · Discussió 16:00, 29 gen 2021 (CET)
Si no tinguéssim els articles Esquerra Independentista (ERC), Izquierda Socialista i Esquerra i País hi estaria d'acord, amb el que dius. --Amortres (disc.) 21:31, 29 gen 2021 (CET)
Els dos curts i que s'assemblen a aquest article, Esquerra Independentista (ERC) i Esquerra i País, clarament també s'han de fusionar. L'altre, Izquierda Socialista és l'únic cas que, per llargada, hauria de quedar com a article independent. Pau Cabot · Discussió 07:57, 30 gen 2021 (CET)
Doncs aniré ampliant-los fins que passin el tall, perquè tenen referències i interès en tal que tots aquests moviments crítics han tingut vida pròpia i amb ells s'ha anat conformant el panorama polític i sindical del nostre país, amb propostes i programes que han fet evolucionar les seves matrius des dels plantejaments de la transició als que formulen ara, o que han sigut parts seminals de noves formacions amb conjunció amb altres.--Amortres (disc.) 10:19, 30 gen 2021 (CET)
Tots els articles de la Viquipèdia es podrien ampliar. Que es fusionin, no vol dir que deixin de tenir interès ni referències (ni molt manco que siguin poc importants o que jo trobi menyspreables). Simplement, que estaran millor contextualitzats. La redirecció final assegurarà que ningú que cerqui Esquerra Independentista (ERC), Sector Crític de Comissions Obreres o Esquerra i País no es perdi i trobi la informació que cerca. Dit això, evidentment, cadascú que ampliï els articles que vulgui, que aquesta és l'essència de la Viquipèdia. Pau Cabot · Discussió 10:25, 30 gen 2021 (CET)
Mira si és necessària la fusió, que acceptant el teu argument d'importància d'aquestes tres corrents, almanco a Comissions Obreres i a Esquerra Republicana de Catalunya, ni en xerren. Si és tan important, el primer lloc on se n'hauria de xerrar és a l'article genèric i quan aquest apartat es faci massa gros per distorsionar l'article, escindir-lo (l'article, vull dir).
El tercer cas, és més clar i tot: a l'article Esquerra Unida del País Valencià hi ha més informació sobre aquest corrent que a Esquerra i País. Pau Cabot · Discussió 10:36, 30 gen 2021 (CET)
Doncs jo crec que els tres casos son mereixedors d'article, altra cosa és que a Comissions Obreres i a Esquerra Republicana de Catalunya els corresponents no s'esmentin encara, cosa corregible. Pel que fa referència a Esquerra Unida del País Valencià la part de la crisi crec desequilibra l'article (aprofito l'avonentesa per actualitzar-lo, que estava abandonadet}. --Amortres (disc.) 06:30, 31 gen 2021 (CET)