Discussió:Dublin

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

No veig clara aquesta desambiguació. Començem dient que Dublin no s'hauria de confondre amb Dublín, però ho confonem nosaltres masteixos incloent-hi entrades de Dublín amb accent (la Batalla o el comtat), i entades que corresponen a la ciutat irlandesa però en les que es respecta l'escriptura original (com el club de futbol).

En la meva opinió, crec que quedaria més clar fent la capital irlandesa l'article principal, i redirigint Dublin a Dublín (desambiguació) on avisaria de la diferència en l'escriptura i encabiria tota la resta.--RR (Què n'has de dir?) 10:58, 10 juny 2011 (CEST)

Dublín apunta cap aquesta pàgina. La grafia en català de la ciutat irlandesa és "Dublín". Tanmateix hi ha altres llocs amb la denominació "Dublin". Crec que ja queda clar amb aquest títol. Una pàgina de desambiguació és una mena de pàgina que s'usa a la Viquipèdia per redirigir cap a entrades més específiques quan un mateix mot conté més d'un significat diferent. He fet canvis en la pàgina de desambiguació per aclarir les dues grafies. Que en penses? --Bestiasonica (disc.) 14:01, 10 juny 2011 (CEST)
Podria servir la solució que vaig introduir en la pàgina de desambiguació de Berlin? És un cas pràcticament idèntic. --Enric (discussió) 14:03, 10 juny 2011 (CEST)
Em sembla una solció perfecta. he introduït auqesta petita modificació.--RR (Què n'has de dir?) 09:58, 11 juny 2011 (CEST)