Discussió:Eduard Carol i Guitart

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre l'avís de falta d'admissibilitat[modifica]

Hola,

Sóc nova a la Viquipèdia, tenia intenció de col·laborar i com que el motociclisme és un esport que ha donat molts d'èxits als PPCC i hi té molt de seguiment, volia documentar una sèrie de personatges que van existir i que al seu temps van tenir molta anomenada. De moment, i com que el meu pare n'havia preparat alguns esborranys quan col·laborava amb la Viquipèdia, els he agafat i els he desenvolupat. En tenia uns 10 o 12 a mig fer, entre pilots, circuits, curses, marques de motos, etc., etc.

I què em trobo? Em trobo que, després de dedicar hores amb la millor intenció a preparar un article sobre un pilot molt conegut entre els aficionats a les motos, el sr. Cabot em diu que l'article no és admissible.El meu pare va plegar, després de 3 anys de col·laborar amb el projecte, fastiguejat d'actituds com les del sr. Cabot o el/la sr./sra. Bestiasonica entre d'altres, una mena de "gurus" que sembla que només gaudeixin carregant-se l'esforç dels altres.

Doncs molt bé, molt bona manera d'engrescar la gent a col·laborar, sí senyor!!

Després, molta propaganda: que si la Viquipèdia té >400.000 articles, que si és de les millors, que si calen voluntaris... doncs sabeu què us dic? QUE JA US LA PODEU CONFITAR.

Apa, que us vagi bé.--Catalana27 (disc.) 08:19, 21 ago 2013 (CEST)

Hi he afegit referències. Està bé ara?[modifica]

Volia deixar-ho estar, però he vist les respostes de la taverna, i sobretot un missatge del sr. amador que m'ha fet canviar de parer... així que com a mínim aquest article m'agradaria que es pogués acceptar. Per tant hi he afegit unes referències seguint els consells de l'amador i altres usuaris, que haig de dir que han estat molt amables i com a mínim m'han encoratjat a seguir.

Ara el que no sé és què passa amb l'avís de l'admissibilitat aquest. Qui decideix si això ja és admissible? Quan el traureu? (jo de moment el deixo, no sé com va això).

Gràcies als que m'han intentar encoratjar. Opino que si voleu més gent per editar, més que posar avisos del tipus "això no és admissible i aviat s'esborrarà" seria molt més efectiu posar algun avís del tipus "aquí hi falten referències" o "mira de documentar això a allò altre millor", però sense amenaçar amb esborrar un article. Si jo dedico un temps a fer una cosa, i el primer que em dieu és que m'ho esborrareu, com voleu que tingui cap ganes de seguir?

Apa, gràcies i bé, ja no us molestaré més i ara sí que plego. En el futur miraré de no ficar-me més en clubs tan restrictius com aquest (com diu el sr. paucabot, potser la viquipèdia no fa per mi).

Adéu!--Catalana27 (disc.) 08:52, 23 ago 2013 (CEST)

Ja ho trec jo !. Gràcies per la reconsideració.--amador (disc.) 09:34, 23 ago 2013 (CEST)
Bona feina, Catalana27. L'article ha millorat molt i crec que les referències aportades l'apropen molt més a l'admissibilitat. Crec que la referència que està més a prop de verificar-ho és l'entrevista a SoloMoto, que és l'única font fiable que parla de manera significativa del biografiat. Les altres, o són fonts no gaire fiables com blocs o no en parlen de manera significativa.
Respecte dels continguts, en un 90 % estan bastats en el contingut d'un bloc. Crec que només s'haurien de deixar aquells que es poguessin referenciar amb fonts fiables.
I Catalana27, no t'ho prenguis de manera personal. Estam aquí per millorar l'article i per intentar evitar que es facin treballs inèdits, no ho feim per desencoratjar ningú. Aquí em tens per discutir el que faci falta, sense dramatismes. Pau Cabot · Discussió 09:54, 23 ago 2013 (CEST)
D'acord, Paucabot, doncs perdona si he estat poc comprensiva. No acabava d'entendre la importància de les referències, però ara, amb el que em dieu entre tots, ja ho començo a veure més clar. Gràcies per la vostra paciència i disculpeu els meus estirabots de principiant. Salutacions cordials.--Catalana27 (disc.) 13:27, 24 ago 2013 (CEST)

Blog[modifica]

La major part de l'article no ve de fonts fiables sinó que ve del blog del biografiat. S'hauria d'eliminar tota aquesta part per treball inèdit. Pau Cabot · Discussió 18:40, 8 març 2016 (CET)

Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 19:55, 8 set 2017 (CEST)