Discussió:El col·leccionista d'estampes

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola @Sergielgeograf, He fet una ullada a l'article. Encara és molt curt, però et deixo unes quantes recomanacions per a que puguis anar avançant:

  • No sé si vas ser tu qui va fer la taula, però si la vols eliminar (mantenint els continguts) perquè et convé millor per l'estructura de l'article, endavant.
  • Si tens dubtes sobre quines seccions ha de tenir l'article, un bon recurs és mirar quines seccions presenten articles de qualitat de temes similars (exemple 1, exemple 2 o exemple 3.
  • Sobretot no t'oblidis d'aportar referències de fonts fiables. Només has de posar el cursor allà on vols inserir la referència, clicar al botó "cita" de la barra d'eines i anar seguint les indicacions del menú emergent que et sortirà.
  • Pel que fa als continguts, recorda que el llenguatge ha de ser enciclopèdic (sense judicis de valor ni subjectivismes) i entenedor. Pots fer una ullada al llibre d'estil si tens dubtes.

Ànims. Si tens dubtes em pots respondre aquí mateix o enviar-me un correu. Fins aviat! ESM (disc.) 13:44, 16 gen 2019 (CET)[respon]

Més coses[modifica]

Hola @Sergielgeograf, he fet una altra ullada a l'article. Bona feina amb l'ampliació, et deixo uns quants comentaris més per si vols fer-hi alguna aportació més:

  • L'apartat sobre l'autor hauria de ser una síntesi breu sobre qui era Marià Fortuny i/o el moment de la seva carrera en què pintà aquesta sèrie, perquè ja tenim un article monogràfic sobre ell (l'he enllaçat). En aquest sentit, la taula que has fet amb les dades sobre el seu naixement, mort... que suposo que volies fer com les "fitxes tècniques" que apareixen a molts articles, queda molt despenjada i solitària i potser la volries treure.
  • Potser podries aprofundir més sobre l'exposició de 2003 al MNAC: no hi ha info a la pàgina web del museu, no es va publicar cap catàleg d'on poder extreure més informació?
  • A l'apartat grup de quadres potser es podria afegir alguna referència més als comentaris / observacions que fas sobre cada una de les pintures, perquè ara per ara no se sap d'on treus la informació de bona part de les afirmacions que hi fas. D'altra banda, celebro l'esforç tècnic que has fet per posar les coordenades de cadascun dels museus!

Ànims ESM (disc.) 23:18, 21 gen 2019 (CET)[respon]

Gràcies Esther, He rectificat els punts que em comentàves i ampliat altres. Sobre l'exposició al MNAC em costa trobar informació verídica, però continuaré buscant.

Salutacions