Discussió:Els Vilars (Arbeca)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Avís: durant el primer quadrimestre del curs 2017/2018, aquest article ha format part del Viquiprojecte:Història de l'Art UdL.

Poso aquí unes quantes observacions per tal que la @Mariasr94: (o qui vulgui!) l'acabi d'afinar, tot i que d'entrada cal dir que s'ha fet bona feina!

  • La primera frase de l'article hauria de respondre "Què és la Fortalesa dels Vilars d'Arbeca"? Només cal una frase succinta, ja expliques el que convingui més endanvant.
  • Pensa a afegir enllaços interns al text de l'article, connectant aquells conceptes destacables amb el seu article corresponent dins de la Viquipèdia. Més info aquí.
  • Potser voldries repensar una mica la distribució dels apartats per tal que la lectura sigui més fluïda.
  • Les imatges: tot el que has agafat de publicacions durarà poc a la Viquipèdia perquè té drets d'autor i s'ha agafat sense permís. No passa res, però recorda que per això us vaig dir que el millor és que si hi voleu afegir imatges ho feu amb fotografies que hagueu fet vosaltres.

De moment només això. Pot ser que hi afegeixi alguna observació més. En tot cas, bona feina! ESM (disc.) 19:10, 3 gen 2018 (CET)[respon]