Discussió:Fracturació hidràulica

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Sóc un dels creadors d'aquest escrit. Som 4 companys universitaris i és un treball a entregar i a revisar per al nostre professor. Per tant, intenteu fer els mínims canvis possibles fins nou avís.

En primer lloc, qualsevol persona és lliure de fer canvis en l'article. Si desitgeu que no passi, en primer lloc fóra bo que us registréssiu per a que el professor pogués controlar les vostres edicions pel nom d'usuari (les IP dels anònims no permeten analitzar correctament les contribucions) i per a que puguéssiu afegir la plantilla {{inacabat}}. Per altra banda, estaria bé saber de quina universitat i grau sou, ja que hi ha una gran varietat de projectes universitaris (Portal:Educació/estudiant). Si teniu dubtes deixeu-me un missatge! --Xavi Dengra (MISSATGES) 23:14, 24 abr 2015 (CEST)
(conflicte d'edicions) Això és un viqui on estem construint una enciclopèdia col·laborativa. Si voleu que el professor vegi únicament la vostra edició podeu passar-li l'enllaç https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Fracturaci%C3%B3_hidr%C3%A0ulica&oldid=14257431 --Pere prlpz (disc.) 23:15, 24 abr 2015 (CEST)