Discussió:Història del futbol a Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La información ofrecida sobre el primer partido en Tarragona es incorrecta: http://www.tottarragona.cat/ca/opinio/10749-111-anos-de-futbol-en-tarragona.html

Ja està corregit. Gràcies. --Arinsau (disc.) 13:02, 19 feb 2012 (CET)[respon]

Què podria fer servir les imatges dels primers equips de Barcelona i rodalies?[modifica]

Hola Arinsau! T'escric perquè m'agradaria comptar amb imatges de les indumentaries dels primers equips de futbol de Catalunya i de les rodalies de Barcelona (Badalona, Manresa, etc.) per complementar els textos d'una exposició que es cel·lebrarà a la Roca Umbert f.a. Et volia preguntar si puc comptar amb la teva autorització per suposat et citaria i m'agradaria comptar amb tu en la inauguració en vista que ets un bon coneixedor de la història del futbol a Granollers i al Vallès Oriental. Si et sembla bé et donaria més detalls. Una altra cosa què et volia preguntar és si em dones el teu consentiment per modificar la primera indumentaria del Manresa FC perquè esdevingui igual que la de l'equip femení de Roca Umbert. En realitat era la mateixa que la del Manresa amb faldilla. Per suposat també citaria que ho he fet gràcies a que comptava previàment amb el teu treball. Diguem que en penses, si us plau? Em corre una mica, bastant pressa, diguem alguna cosa aviat, si us plau i gràcies pel teu treball.

HMontornesiel comentari anterior sense signar és fet per HMontornesi (disc.contr.)

@Arinsau: (amb una mica de retard).--Carles (enraonem) 19:48, 26 oct 2019 (CEST)[respon]

1916 any de fundació del Sant Cugat Sport, F.C.[modifica]

Bon dia,

He trobat a faltar el club de la ciutat de Sant Cugat del Vallès, que va ser fundat l'any 1916. Puc aportar documents.

També voldria saber les indumentàries (colors de samarreta) del clubs catalans fundats fins l'any 1916. Agrairia qualsevol ajuda.

Estic a la vostra disposició. Miquel García Roca Secretari del Sant Cugat, F.C. mòbil 625 660 667 mgarciaroc@uoc.eduel comentari anterior sense signar és fet per 88.9.139.202 (disc.contr.)

@88.9.139.202: Hola. La viquipèdia es fa entre tots, així que si vols afegir contingut, fes-ho. Mira't Viquipèdia:Llanceu-vos-hi, i també VP:CF i VP:FF. Salut!.--Carles (enraonem) 19:50, 26 oct 2019 (CEST)[respon]