Discussió:Hugh Laurie

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La secció Trivia no s'hauria de dir d'una altra manera? Trivia no és pas un mot català. Es podria dir curiositats per exemple o qualsevol altre mot català escaient. --Manu bcn 10:03, 5 jul 2006 (UTC)

Jo la veritat es que no he trobat cap traducció més escaient, però si decidiu que ha de ser una altre cap problema que segur que de llengua en sabeu més que jo.... de totes maneres hauriem de canviar una quantes entrades.... --Pere Serafi 10:03, 5 jul 2006 (UTC)

en una entevista a Hugh Laurie ell mateix explica que va anar a la Dragon School que és una escola preparatòria prestigiosa però després va fer la secundària a Eton, una escola privada molt reconeguda i prestigiosa, on van els prínceps d'Anglaterra per exemple.

va explicar que tot i que a la Universitat de Cambrdige estudiava Arqueologia i Antropologia va anar a la universitat com a esportista i només feia que remar. Va dir que quan deixar el rem per la interpretació va acabar deixant els estudis i no es va arribar a graduar.

la entrevista es part de la serie d'entrevistes que James Lipton va fer a actors a l'Actors Studio de NY es diu Inside the Actors Studio: Interviews with Hollywood Celebrities.el comentari anterior sense signar és fet per Oliva (disc.contr.) 08:07, 23 abr 2008 (CEST)[respon]

L'escurço negre[modifica]

Si us plau, si algú disposa d'una imatge lliure del sr. Laurie actuant en l'escurçó negre que la posi. Gràcies. --Bestiasonica (discussió) 11:11, 29 gen 2009 (CET)[respon]