Discussió:Ilitx (Peredovaia)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola:

Hi ha diversos llocs on pots contactar. De primer tens la viquipèdia:La taverna on pots proposar temes de tertulia i funcionament de la viquipèdia en català, hi ha grups de treball que són els [[:Categoria:Portals|portals] ]sobre temes diversos. Jo miro d'eludir l'ús de converses bis a bis a les discussions dels usuaris, però són útils en casos concrets per a resoldre o encaminar algun objectiu comú.

Us torno a recomanar la lectura dels cinc pilars de la viquipèdia. Pots afegir els comentaris amb la pestanya amb el signe + així queden ordenats al final del tema. Així les discussions s'ordenen de més antic a més recent.

Salutacions! --Bestiasonica (discussió) 17:35, 10 oct 2008 (CEST)[respon]

Metempsicosi[modifica]

El DIEC proposa el terme metempsicosi. La llista que tinc a la pàgina d'usuari no és que en tingui l'exclusivitat ni que me'ls hagi guardat per res. Això és l'enciclopèdia lliure. Jo els iniciaré quan pugui, però la veritat sempre estic enredat amb altres coses i van quedant pendents. Si et fa gràcia inicial amb el nom de metempsicosi, ja que és normatiu i després si cal redirigir altres paraules com ara metempsicosis o metempsícosi ho pots fer afegint a les pàgines #Redirect[[metempsicosi]] així quan algú posi això a la cerca el redirigeixi a l'article principal i també s'evita duplicar articles creant amb un altre títol una pàgina que tracta del mateix tema.

Salut!

--Bestiasonica (discussió) 18:30, 10 oct 2008 (CEST)[respon]