Discussió:Inflamació

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Negretes i d'altres[modifica]

Usuari:BCP24 LpzBrallans, Usuari:BCP24 AlmagroN, suposo que el vostre treball d'edició a la Viquipèdia deu ser una tasca que us han assignat en alguna assignatura. Està molt bé que contribuïu a ampliar la Viquipèdia. Us faig algunes recomanacions per millorar aquest article d'acord amb les normes de la Viquipèdia.

Negretes. Les negretes només s'han d'usar en la introducció, en el nom de l'article i si té algun sinònim. si us plau, no useu negretes en el text de l'article, excepte les que són automàtiques per als encapçalaments de seccions o subseccions. Els últims dies he eliminat negretes diverses vegades i quan hi feu canvis en torneu a posar.

Enllaços externs. Dins del text d'un article no es poden posar enllaços externs; tingueu en compte que els enllaços a altres Viquipèdies es consideren enllaços externs. Si el terme o concepte que voldríeu enllaçar no existeix a la VP catalana i penseu que hi hauria de ser, l'enllaç de color vermell que us sortirà deixeu-lo i potser més endavant algú redacti l'article corresponent.

Estructura de les seccions. En alguns apartats, la informació es presenta d'una manera molt esquemàtica, que seria apropiada per a un powerpoint, o uns apunts de classe, però no pas per a un article enciclopèdic. En molts casos, hi falta alguna frase introductòria i caldria evitar les llistes i posar la informació en un paràgraf. Eviteu també paràgrafs d'una sola línia. Per exemple, el canvi que us he fet a l'apartat Quimiotaxi perquè quedi una redacció de tipus enciclopèdic.

Referències. És convenient anar posant les referències i les citacions en el text a mesura que es va redactant. Si ho feu després, en ser un article tan llarg, pot ser difícil trobar el lloc on cal posar la citació corresponent.

Salutacions, Mercè Piqueras (disc.) 21:23, 6 maig 2024 (CEST)[respon]