Discussió:Josep Pallach i Carolà

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Bona tarda,

Jo penso que Josep Pallach té prou entitat personal com per no fusionar la pàgina amb la de la seva Fundació, que, a la llarga, segurament també disposarà d'aquesta entitat i pes... Jo votaria per mantenir el dos articles :)--Nuriabib (disc.) 19:39, 25 feb 2014 (CET)

@Nuriabib: La proposta diu just el contrari: Fusionar la pàgina de la Fundació amb aquesta. Això implicaria crear un nou apartat (Fundació Josep Pallach) i un subapartat (Objectius). Pots llegir-te Viquipèdia: Fusió per més informació. A l'apartat Motius usuals, un dels motius és: quan un article breu requereix del context d'un article més ampli perquè els lectors el puguin entendre. Per exemple, els personatges secundaris d'una obra de ficció es poden trobar millor en una "Llista de personatges de <obra>" i es poden fusionar. Aquest seria el cas de l'article de la fundació. Però com tot, aquesta opinió meva és discutible; No estem en una dictadura!--Unapersona (disc.) 19:52, 25 feb 2014 (CET)
@Nuriabib: @Unapersona: abans de fusionar caldria fer una mica de recerca perquè si la fundació té prou activitat més enllà de la figura de Pallach no tindria sentit que això s'expliqués dins una biografia. Si el que es posa a l'enciclopèdia només té a veure amb l'existència de la fundació d'acord que es fusioni aquí, però si hi ha més teca seria més clar per al lector tenir-ho separat.--Passavolant apunta clr gruix7 x25px.png Dvdgmz(Escriu-me) 10:00, 14 des 2014 (CET)