Discussió:Judici al procés independentista català

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Títol de l'article[modifica]

Bona feina @Kippelboy:! El títol, però, no m'acaba de convèncer ja que sembla ser que es jutgi el procés independentista català i això no acaba de ser del tot cert des d'un punt de vista legal i oficial. El cert es que costaria trobar un títol adequat i potser el millor és deixar-ho amb el nom de la causa i que la pàgina «Judici al procés independentista català» en fos una redirecció.--Darth (disc.) 18:40, 30 oct 2018 (CET)

Molt d'acord amb el comentari. Vaig dubtar molt sobre el títol. Finalment vaig decidir posar "procés" perquè tant a la nota del Consell General del Poder Judicial com als autos de tancament de l'interlocutòria els mateixos magistrats l'anomenen "Causa especial del procés", en diverses variants. També s'ha de veure si es materialitza en un sol judici o, amb el desenvolupament dels mesos, algunes de les causes se separen (Trapero, Puigdemont,exiliats) pel que em mostro totalment obert a discutir canvis de títol. També caldrà veure com l'anomenen els mitjans de comunicació (Judici 1-0, Causa general del procés,...) > Crec que encara és d'hora per saber quin serà el títol definitiu de l'article i que és molt possible que l'haguem de canviar durant els propers mesos, però també crec que serà un tema prou destacat com per anar-hi treballant amb temps, per això vaig decidir iniciar-ho, esperant que entre totes les persones que el redactem anem documentant aquest esdeveniment amb el màxim de rigor possible. Salut!--Kippelboy (disc.) 05:35, 31 oct 2018 (CET)

La causa del 13[modifica]

Com a relacionat a aquest article (molt bó!) hi ha l'article La_causa_del_13 que hi estic treballant a estones i hi ha poc informació per la natura secreta del sumari.

Estructura i contingut[modifica]

Hola, crec que l'estructura de l'article no cobreix prou be la resta de judicis que s'estan fent al voltant del procés (cúpula de smossos, sindicatura electoral, alcaldes (encara no els mencionem!). No se com fer-ho, si fem article per separat per cada judicio o ho incloem en aquest. En el primer cas hauriem de canviar el títol d'aquest article i deixar només el judici als polítics, fer-ne un pel mossos, etc. Per altre banda, si ho fem tot en aquest pot quedar un article gegant i no tinc gaire clar com hauria de ser l'estructura, potser primer context i després u radera l'altra cada procés judicial en apartats grans amb els seus sub-apartats. No se, què en penseu? @ÀlexHinojo: @Darth vader 92: Mariusmm (disc.) 11:43, 1 des 2018 (CET)