Discussió:Lamborghini

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Llegint aquest article he trobat dos castellanismes que m'han fet tremolar: 'superdeportivos' i 'toro/s'. Se que en català pur li dieu 'toro', però, en la variant valenciana tenim una paraula molt específica per a denominar aquestos animals, bou. No penseu que seria millor usar aquesta forma, que fuig del castellanisme pur i dur que es la paraula 'toro'. Per l'altra banda la paraula 'superdeportivo' em resulta malsonant, al cap i a la fi es una paraula composta per super + deportivo que podem traduir com a super-esportiu.

Amb la riquesa de la nostra llengua podem evitar usar castellanismes.

Hola, primer benvingut i gràcies per avisar, però podries provar de redactar-ho correctament aquí tothom pot editar. --Lluis_tgn (disc.) 10:54, 16 gen 2011 (CET)[respon]

Lamborghini Ankonian[modifica]

He trobat moltes fotos per internet pero gens d'informació sobre aquest model de Lamborghini, sabeu si es un prototip? o un de série de propera sortida? us deixo un video de youtube on surten bastantes fotos http://www.youtube.com/watch?v=gIzOsAiGX4A de totes formes, podria ser fals? hi han moltes fotos per internet, pero amb "photoshop" es fan moltes trampes, mercés. Victor Jané|62.57.74.200|01:24, 4 juny 2013 (CEST)