Discussió:Llista d'emissores de ràdio i televisió a Reus

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

he creat aquest article que considero interessant i seria bo que la gent s'hi apunti a fer el de la seva zona, vull saber la vostra opinió, si és adequat a la Viquièdia... etc.

Doncs, de bon rotllo, pero jo crecque no. Realment volem centenars d'articles sobre quines televisions i radios se sintonitzen a cada zona ? A part de que seria dificilissim d'actualitzar-ho, no crec que sigui d'interes per la Viquipedia. Trobaria mes interessant afegir una seccio a Reus amb les emissores locals o basades a la ciutat. Xevi 20:54, 11 gen 2006 (UTC)
Doncs poso repetidor Mussara en comptes de Reus i que la penya faci els dels altres 4 o 5 repetidors principals del Principat i ja està. I que en cada article sobre aquest repetidor es posi "altres ràdios d'àmbit municipal de la zona de cobertura", ja que les municipals no surten del repetidor sinó des d'on s'emet. L'article és interesant com a secció de Reus, com es fa en seccions sobre els Estats, que sobre l'economia hi ha un enllaç sobre l'economia d'aquell Estat. Jo t'entenc, millor no fer de totes totes les zones pero de les principals estaria bé. Raul-Reus 11:47, 12 gen 2006 (GMT+1)

posso aixo aqui mentre reflexioneu que porteu uns dies sense contestar...

Doncs jo ho torno a posar a l'article, que es on ha de ser fins que no decidim si s'esborra o es mante. El problema es que em sembla que no tenim cap politica seriosa de que cal fer en casos que no hi hagi una majoria clara en un sentit o altre, ni quins terminis cal deixar. Jo continuo creient que s'hauria d'esborrar. En canvi, em sembla mes raonable la proposta de fer un article descrivint la xarxa de repetidors (o fins i tot fer articles pels mes importants). Xevi 20:45, 18 gen 2006 (UTC)
Primer: no esborris el comentari d'usuaris, que estan en contra, havies esborrat el vot en contra de Felato. Segon: jo quan veig un article que no m'interessa no el plantejo borrar, si crec que potser hi ha gent que sí que li interessa. He vist coses més extranyes en altres viquipèdies, i gent que li interessava, i en enciclopèdies de veritat també he trobat dades curioses que poden resultar poc interessants per alguns o poc enciclopedics, pero mentre sigui informacio de bona qualitat ho trobo bé. Tercer: Si estem decidint tots en fer només el llistat de freqüència dels repetidors de les 7 vegueries o algo semblant doncs planteja-ho que estas a favor, pero es que dir "estaria a favor de fer nomes les principals" doncs si jo també estic a favor i s'esta plantejant aixo doncs treiem ja d'una vegada aixo de l'esborrar, que esperes a que siguem 100 persones que hagin votat. Fot una mica que retornis a posar lo d'esborrar amb reversions treien vots contraris a la teua opinio, sembla manipulació. Quart: no sé si em tens mania o no sé a que vé aquestes ganes de fastidiar-me. Però a vere si decidim ja només fer els de les 7 vegueries i ja està. Que som 4 a favor (tu, jo, Felato i Misto) i en contra el David que va passar per aqui i va dir fora!!! també amb ràbia.Raul-Reus 22:07, 18 gen 2006 (GMT+1)
Jo reanomenaria l'article i li posaria Repetidor de La Mussara o, simplement, La Mussara, i allà posaria la llista d'emissores de ràdio i televisió, i les seves respectives freqüències. Després crearíem els articles pels repetidors de Rocacorba, Alpicat, i Collcerola. Joan 16:24, 12 mar 2006 (GMT+1)
Ai, pobret, és una feinada, jo ho deixaria... Pot ser útil si ets de Reus. --Hermione99 22:17, 20 mai 2006 (UTC)

Modificació[modifica]

Hola, m'he permès fer una modificació, ja que hi ha canvis de freqüències:

AVÍS: Al canal 48 emetia Cat 4 TV, però ara ja no es pot veure. En el seu lloc es veu laSexta. Cat 4 TV ara emet al canal 49, ja que durant un mes han estat emetent els dos canals per la mateixa freqüència, i no permetia veure cap dels dos canals. Els responsables de les dues cadenes han arribat aquest acord.

Aquesta modificació de freqüències s'ha produït aquest dimecres 7 de Juny

Espero que no s'enfadi l'autor, però soc nou i no he trobat la maenra de comunicar-li... El comentari anterior sense firmar ha estat fer per l'Usuari:Reusenc --Sax 18:29, 15 jun 2006 (UTC)

no el tanqueu[modifica]

proposo k no el borreu i k se posin els repetidors de tota catalunya

Proposta d'esborrat sense consens[modifica]

Trasllado aquí les discussions sobre la proposta d'esborrat, anul·lada per falta de consens, i on hi ha diferents propostes. --VRiullop (parlem-ne) 11:48, 24 jun 2006 (UTC)

  • Motiu:No crec que sigui enciclipedic - vegeu discussio
  • A favor
    • Xevi 21:00, 11 gen 2006 (UTC)
    • Misto 21:12, 11 gen 2006 (UTC) D'acord pero si que s'ha de fet de catalunya o sigui que es un començament
    • David 21:15, 11 gen 2006 (UTC)
  • En contra:
    • Raul-Reus 11:56, 12 gen 2006 (UTC) No, pero que feu??? que m'ha costat unes hores redactar tot això. Deixem-ho com a article relacionat/secció amb Reus i ja està, és interessant, vale que a la discussió vaig proposar una cosa, però si no ho creieu bo doncs no. Vegeu la discussió també, hi ha d'articles menys interessants que aquest :(. A més a més, també és interessant per la gent interessada en la TDT, i vols informació sobre això, o es que a una enciclopèdia només hi ha d'haver biografies i política?. Hi ha d'articles semblants a les enciclopèdies de veritat, potser no posarien concretament de Reus sinó "Camp de Tarragona". No sé penseu-vos-ho perque ho he fet amb bona fe i és interessant.
    • Felato 23:08, 17 gen 2006 (UTC) Em sembla molt interessant, més si es fa una relació de canals per repetidor, Mussara, Tibidabo, Alpicat, etc.
    • Joan 16:24, 12 mar 2006 (GMT+1) Jo reanomenaria l'article i li posaria Repetidor de La Mussara o, simplement, La Mussara, i allà posaria la llista d'emissores de ràdio i televisió, i les seves respectives freqüències. Després crearíem els articles pels repetidors de Rocacorba, Alpicat, i Collcerola. No l'esborraria en cap cas.
    • Aljullu (discussió) 13:06, 3 jun 2006 (UTC)
    • Sax 18:26, 15 jun 2006 (UTC) El trobo interessant tot i que, com ja ha dit Joan, també crec que aquest tipus d'articles s'haurien de fer per repetidors i no per poblacions}}

Radio España (Top Radio) al DAB[modifica]

Veig que Raul-Reus ha canviat Onda Melodía per Radio España / Top Radio, doncs bé, ja no sona Top Radio al DAB, encara que estigui identificat així, al seu lloc surt l'àudio d'Onda Melodía, la tercera emisora de ràdio d'Onda Cero.--Joan 18:05, 22 març 2007 (CET)[respon]

Catalunya Ràdio al DAB[modifica]

Catalunya Ràdio, sense motiu aparent, ha deixat d'emetre per la Mussara, així que es tot justificable borrar tot el múltiple de Catalunya Ràdio de la llista d'emissores de ràdio que es reben a Reus. Aquí teniu la font--Joan 21:37, 12 juny 2007 (CEST)[respon]