Discussió:Malparlat

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

A veure, l'últim que sabia és que havieu desbloquejat l'opció de permetre modificacions de la pàgina, i l'únic que he fet ha sigut esborrar l'avís que diu que "aquest redactor té una estreta relació", però no he tocat res més. Ara em trobe que torna a estar bloquejada i, de nou, amb l'avís.

Com vos vaig dir, la pàgina està molt incompleta, i no obstant, absolutament TOT el que diu és comprovable i està correctament enllaçat. No té caràcter curricular perque us heu encarregat vosaltres de montar-la com heu volgut, jo no he tocat res. I, així i tot, hi han moltíssimes coses que us deixeu per dir!

El cas és que, el fet que aparega eixe avís de l'estreta relació, li resta imatge a la pàgina i al nom de Malparlat, deixant-lo en mal lloc. Per tant, sol•licite formalment que o bé s'esborre eixe avís, encara que es torne a bloquejar l'edició, o bé s'esborre la pàgina de Malparlat, perque ja se'n va de mare la broma.

Sol·licitud de modificació protegida 5-02-2021[modifica]

{{modificació protegida}}

Bon dia.

Acabe de veure la pàgina. No entenc massa com funciona el vostre criteri de cara a les redaccions, ja que tot el que es diu a la pàgina és comprovable (i hi estan els articles i enllaços adjunts). De fet, falta moltíssima informació, com els llançaments de "Quan estem junts" amb Pepa Cases, "Inanna" amb Ofèlia, o que Malparlat entrem a formar part del Projecte Rapsodes impulsat per GVA amb noms com Tesa, Jazzwoman, Auxili o El Diluvi.

Sol·licite que lleveu les alertes de "currículum" o "estreta relació" de la pàgina, perque trobe que li resten qualsevol tipus de credibilitat al contingut, i de no fer-ho, sol·licite que borreu MALPARLAT de la viquipèdia.

Gràcies.

93.176.131.243 (discussió) 11:29, 5 feb 2021 (CET)[respon]

L'article ja no està protegit. Qualsevol el pot millorar, fent primer una ullada a VP:CI.--Carles (enraonem) 08:06, 30 abr 2021 (CEST)[respon]