Discussió:Mapa conceptual

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Els articles no haurien de ser Mapa conceptual i Mapa mental?

Es pot fer com en anglès: en:Concept map amb un apartat de "Contrast with Mind mapping", que de fet és el que aqui hi ha, i en:Mind map amb un apartat de "contrast with concept mapping". --VRiullop (parlem-ne) 15:42, 13 gen 2006 (UTC)

Fa anys que els faig servir i els vaig posar junts perquè de fet la gran majoria de mapes conceptuals més corrents entren dins del que s'entèn per mapes mentals. Amb això no nego la gran diferència conceptual entre ambdós temes. Tanmateix si els que teniu experiència en la Vikipèdia creieu que s'ha de separar m'ho dieu i ho faré tan aviat com pugui. Potser no seria mala idea agafar les pàgines en anglès i traduïr-les directament. Ja m'ho direu. Jinglada 17:38, 14 gen 2006 (UTC)
El que han fet en anglès només és una referència. Ho deixo al teu criteri i, de pas, et felicito per l'article. Si creus que es pot ampliar llavors es pot pensar en separar-lo, sinò ja està bé. Com a mínim canviaria el títol en singular: o bé "Mapes conceptual i mental" o "Mapa conceptual i mapa mental".--VRiullop (parlem-ne) 22:03, 14 gen 2006 (UTC)