Discussió:Marc Delclòs

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

1) Amb 11 referències (inclòs IEC, Òmnium...), per un text curt no entenc el "Milloreu-lo amb referències que demostrin que es tracta d'un tema admissible" ? Què espereu? Més referències? Més "serioses"?

2) Per el "Currículum", he mirat altres articles i les pautes del llibre d'estil, i no veig lo que no convé... Podeu ajudar amb més precisions?

Gràcies per endavant el comentari anterior sense signar és fet per 82.250.168.183 (disc.contr.)

Les fonts han de parlar significativament del tema. Deixau d'esborrar els avisos fins que hi hagi un consens en aquesta discussió. Pau Cabot · Discussió 10:06, 21 ago 2016 (CEST)

Gràcies Paucabot per haver contestat. He intentat posar més precisions a unes referències i posar referències més significatives (article del Punt per anunciar una conferència...). Cal anar cap aquest camí? Els registres d'autoritat formen part de les referències? el comentari anterior sense signar és fet per GatdeGirona (disc.contr.) 17:59, 21 ago 2016 (CEST)

Abans de continuar editant l'article, hauries de fer cas al que t'he comentat Usuari Discussió:GatdeGirona. Pau Cabot · Discussió 17:59, 21 ago 2016 (CEST)
Bé, doncs de moment no penso posar res més. Ara bé, si algú posa "Cal citació", aniré posant citacions, per demostrar que no hi ha cap invent en aquest article!
Deixa d'editar el teu article, per favor. Pau Cabot · Discussió 16:48, 23 ago 2016 (CEST)

Benvolguts,

Primer vaig començar l'article "Premi Catalunya del Nord" (el meu primer a la Viquipèdia) i ni tan sols estava registrat, llavors surt la meva IP 82.249.228.185. La meva intenció era de donar més visibilitat al Premi Catalunya del Nord (crec que a nivell de dotació, és el més important de la Catalunya del Nord i en llengua catalana) i als seus guardonats. Aleshores només l'Alà Baylac-Ferrer tenia un article, i vaig començar l'article "Marc Delclòs" i "Károly Morvay". Gràcies a tots per ajudar a trobar les informacions, citacions i la neutralitat necessària. Gràcies també per opinar sobre la pertinència de fer o no tal o tal article.

Gràcies per endavant!

GatdeGirona (disc.) 18:04, 22 ago 2016 (CEST)

Hauries de deixar d'eliminar avisos i d'afegir referències a fonts no fiables com blogs i altres versions de la Viquipèdia. Pau Cabot · Discussió 16:47, 23 ago 2016 (CEST)

El criteri de la sol·licitud d'eliminació d'aquesta pàgina és "Petició de l'autor", però no sé com cal fer per posar-ho a la plantilla. GatdeGirona (disc.) 11:09, 24 ago 2016 (CEST)