Discussió:Melissa

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Penso que caldria desenvolupar una pàgina de desambiguació per a distingir entre la tarongina (Melissa officinalis) i la tarongina (flor de taronger ). Segons el diccionari de L'INSTITUT la primera accepció de tarongina correspondria a la melissa i la segona a la flor de taronger. --Rcomellas (disc.) 15:06, 13 des 2014 (CET)

@Rcomellas: Fet Fet! He afegit la plantilla {{polisèmia}} a Melissa borda i he aclarit que Melissa també pot anomenar-se Tarongina a Melissa (desambiguació). Recorda que si vols fer canvis els pots fer tu, també! :)--Unapersona (Sóc tot orelles!) 20:08, 15 des 2014 (CET)
@Unapersona: Gràcies pel comentari. Sóc novell a la VP, i abans de fer alguns canvis m'estimo més proposar-los abans. Tanmateix, el canvi que jo proposava no és el que has fet (que també està bé), sinó que seria: 1) reanomenar l'article actual Tarongina com a Tarongina (flor de taronger), 2) fer de Tarongina una redirecció cap a Melissa officinalis (accepció més comuna), 3) fer una pàgina de desambiguació de Tarongina, amb les 2 accepcions, 4) Posar un enllaç a la pàgina de desambiguació des de cada un dels 2 articles. Una variant seria no fer la pàgina de desambiguació sinó simplement des de cada article fer menció de l'altre a la capçalera. Tot això ho puc fer, excepte reanomenar l'article actual Tarongina com a Tarongina (flor de taronger). Com ho veus ? Merci --Rcomellas (disc.) 20:36, 15 des 2014 (CET)
@Rcomellas: en aquest cas és millor utilitzar la plantilla {{vegeu}} al principi de cada article, en comptes d'una desambiguació. Per reanomenar una pàgina has de fer clic a l'enllaç Reanomena que hi ha al menú desplegable Més (Al costat de Mostra l'historial). Per mi endavant. Si tens dubtes, aquí estic :)--Unapersona (Sóc tot orelles!) 17:59, 16 des 2014 (CET)

Reanomenaré aquest article com a "Tarongina" (denominació més comuna segons DIEC) un cop els administradors hagin reanomenat l'actual article "Tarongina" com a "Tarongina (flor del taronger)" --Rcomellas (disc.) 21:20, 16 des 2014 (CET)