Discussió:Montpeller

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No existeix cap administració política anomenada Occitània. Incloure-la en la categoria en substitució de França té una intencionalitat política inadmisible pel punt de vista neutral de la Viquipèdia. Per això torno a substituir-la. Llull 13:12 7 feb, 2005 (UTC)

Diu l'Enric:

he tret la taula de municipi francès, perquè no està estandarditzada

No tenim cap estandarització per a les taules de municipis francesos, tant sols per als catalans, nord-catalans i valencians. Llull 19:06 7 feb, 2005 (UTC)

Quan deia que no estava estandarditzada em referia que no seguia un estàndard com les altres, que han estat revisades i polides. Aquesta taula està farcida de mots mal escrits i alguns directament en francès, i no sé com s'arregla això. L'altre dia vaig intentar deixar-la una miqueta més presentable i se'm va desmanegar tota, per això no vaig desar els canvis. Per mi, la veritat, es podria ben bé treure. Enric 09:51 8 feb, 2005 (UTC)
Sí que segueix un estàndard: el dels municipis francesos ja que cada territori té disponible unes dades diferents i per tant l'estàndard també ho és. Si hi ha mots mal escrits només has de canviar la plantilla que t'apareix a peu de pàgina quan l'edites. Quines paraules vols canviar? Altres vegades he preguntat si aquestes paraules eren només franceses o si tenien traducció i no vaig rebre resposta. Llull 11:04 8 feb, 2005 (UTC)
Crec que la cosa ha quedat una mica més decenteta ara. M'he plantejat de canviar "arrondissement" per districte o partit judicial, però posat que és un mot tan característic, potser que ens plantegem de definir-ho algun dia; a més, partit judicial és massa exclusivament espanyol. La "intercommunalitat" l'he traduïda per "Agrupació de municipis", que m'ha semblat més aclaridor, i finalment he canviat "maire" per "alcalde". Enric 12:18 8 feb, 2005 (UTC)

Banderes[modifica]

M'agradaria saber que s'hi ha de posar al costat de les ciutats agermanades, ja que al principi sembla que s'ha de posar la bandera del país al qual pertany, però llavors veig Barcelona i veig que hi ha la catalana i no l'espanyola. Això no és una encilopèdia? I les enciclopèdies no han d'informar de coses certes? Barcelona, fins al meu coneixement, pertany al país d'Espanya, una altra cosa és el que es vulgui... Digueu-me si s'ha de posar la veritat o el que a mi m'assembli. Adeu

Poma, 7 de febrer 2007

El que a mi m'agradaria saber és quina poca feina tens per a fixar-te en aquest detall...sincerament a mi m'és igual si hi ha la bandera espanyola o la catalana però perdre tant de temps discutint per una bandera em preocuparia. --GillesV 20:51, 7 febr 2007 (CET)


Afegeixo un últim comentari: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial:Contributions&limit=500&target=Poma --> a la teva llista de contribucions no hi vec gaires aportacions constructives, vec que el tema de les banderes et preocupa molt però a mi personalment em preocupa més que a la wiki espanyola no es respectin els noms de l'INE en el cas de Baix Llobregat o Sant Boi del Llobregat pèr exemple usant-se noms franquistes com San Baudilio del Llobregat o una traducció "gloriosa" com Bajo Llobregat. Però vec que la teva preocupació només esta en un sentit. També pots mirar com tradueixen Sant Feliu del Llobregat que és "enciclopèdic" total! :) --GillesV 20:57, 7 febr 2007 (CET)


DIEC: "País: Territori d'una nació, d'un poble. Catalunya és un país muntanyós." Ara bé, per mi es podrien treure totes. --VRiullop (parlem-ne) 20:55, 7 febr 2007 (CET)
Em sembla que el criteri que hem usat sempre és el d'usar la bandera del país-estat llevat dels casos de Catalunya, Balears i València per qüestió de proximitat: se suposa que qui llegeix la Viquipèdia en català li aportarà més informació dir-li que tal poble és a València i no pas a Catalunya, que no pas dir-li que és a espanya, la qual cosa no passa amb la resta de països (perquè molts dels lectors no seran capaços de distingir la bandera d'Extremadura de la de les Canàries).--Xtv (que dius que què?) 00:27, 8 febr 2007 (CET)

"reis catalans" ?[modifica]

Can someone explain me why my modification was reverted ? I made a coherency modification with the Senyoria_de_Montpeller which states that this "senyoria" passed to the Arago's house with the wedding of Marie de Montpellier. As a matter of fact, at this time the notion of "catalan king" is simply inexistant. el comentari anterior sense signar és fet per 86.209.96.249 (disc.contr.) 20:26, 17 nov 2013 (CET)[respon]