Discussió:Moviment per l'Extinció Humana Voluntària

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El VHEMT no és exactament una associació (potser caldria posar-lo en una altra categoria) i tampoc una organització, sinó més aviat un moviment (així és com es definix en el seu lloc web) de conscienciació amb trets ecologistes. Tot i que no és massa conegut en àmbits generals, en els últims anys ha assolit una certa popularitat dins d'internet. He escrit l'article basant-me principalment en la informació que es dóna del VHEMT en el seu lloc web oficial, l'enllaç del qual pose a sota. No sé quines citacions més hi calen ni veig raons per esborrar-lo.

Ja vaig publicar fa unes setmanes un altre article sobre l'Exército Guerrilheiro do Povo Galego Ceive, organització històrica per la independència de Galícia que va actuar durant els anys huitanta, i me'l van esborrar, i no m'explique tampoc per què.

--PrComp 20:42, 6 febr 2007 (CET)

De què parles? El que passa és que vas crear l'article amb una falta d'ortografia i ara no el deus saber trobar. Mira el teu historial de col·laboracions i el trobaràs. --

Doncs sí. No sé on és l'historial, però l'havia buscat altres voltes i no el trobí. No sé quina podria ser la falta d'ortografia... Respecte d'este article ja dic, no veig motius per esborrar-lo. Les fonts són la mateixa pàgina oficial i la informació he intentat que siga lo més exacta possible. El VHEMT és un moviment molt minoritari i poc conegut, però important, i considere important que existisca esta informació. Hi ha articles sobre ell en altres llengües, i algun d'ells, com el de la Wikipedia en castellà, de molt mala qualitat. Este deu ser el que oferix la informació més exacta i neutral i el que millor redactat està.

--PrComp 08:42, 7 febr 2007 (CET)

Resultat de la proposta d'esborrament[modifica]

La pàgina principal d'esta discussió es va proposar per a ser esborrada el 28 de maig de 2007

El resultat de les votacions ha estat el següent:

S'arxiva per 3 vots a favor de l'esborrament, i 7 en contra al cap al cap de 33 dies No s'ha assolit cap consens

Resultat obtingut amb Viquiestris

V.Riullop (parlem-ne) 16:08, 30 juny 2007 (CEST)[respon]

No entenc massa bé les ganes d'alguns per esborrar este article.

--81.37.181.110 22:09, 29 jul 2007 (CEST)[respon]

Una altra referència[modifica]

Avui tornen a sortir a La Vanguardia. Deixo la referència aquí, per si es vol afegir més endavant a l'article. Lo que le espera a la Tierra sin los humanos. --Meldor 22:11, 9 set 2007 (CEST)[respon]