Discussió:Naveta

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquesta entrada està duplicada, ja que existeix un article que porta per títol Naveta d'enterrament, un poc més complet que aquest. Per aquest motiu, crec que estaria bé aprofitar aquesta entrada però canviant-ne el contingut, per tal que faci referència a les navetes d'hàbitat (les construccions domèstiques típiques de l'edat del bronze de Mallorca i Menorca) també anomenades naviformes.--Sa monea (disc.) 19:29, 3 gen 2012 (CET)

Endavant. De moment els he etiquetat demanant la fusió dels dos articles, però pots aprofitar un dels dos per destinar-lo a una altre concepte. Ara bé, tinc un dubte sobre els noms. No sé si es pot dir gaire coses de les navetes en general que valgui per les d'habitació i les d'enterrament; si és així, d'acord a parlar-ne a l'article naveta. Si les dues navetes són conceptes totalment diferents, aleshores val més fer un article naveta d'enterrament i un altre naveta d'habitació.
Si per fusionar copies text d'un article a un altre, recorda de fer servir la plantilla {{copiat de}} a la discussió.--Pere prlpz (disc.) 19:44, 3 gen 2012 (CET)

La veritat és que no és pot dir gairebé res que sigui vàlid per tots dos tipus de navetes, de forma que allò més correcte, des del meu punt de vista, seria el darrer que proposes: fer un article naveta d'enterrament (que ja existeix) i un altre naveta d'habitació.--Sa monea (disc.) 19:51, 3 gen 2012 (CET)