Discussió:Oi!

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Segons la normativa antiga (diria que aplicable encara avui, i potser més endavant als que tinguin aquesta plantilla antiga) es deia que si algú feia una millora prou significativa a un article amb la plantilla "fora" podia treure-la. Viquipèdia:Registre de pàgines per esborrar

La raó donada (que no entenc per res, ho he d'admetre) per a esborrar aquest article era "traduccio automatica sense revisar" i hi he fet una revisió completa, fins i tot a nivell de localització (he eliminat les referències forànies).

No és això una millora prou significativa?

A més crec que un article amb un contingut, per molt mal redactat que estigui, el màxim que es mereix és una plantilla de "millorar", mai la de "fora". A més, si algú creu que cal aplicar la nova política Viquipèdia:Esborrar_pàgines, que primer es llegeixi el que diu l'apartat "abans d'esborrar:

Esborrar una pàgina és una opció dràstica que elimina la feina feta i el seu historial. No obstant, en ocasions és necessari per a mantenir una qualitat d'acord amb les polítiques i normes de la Viquipèdia. Abans de fer una proposta considereu altres opcions:


--81.39.158.10 21:33, 18 jun 2006 (UTC)

Elimino plantilla FR[modifica]

He afegit referències a partir de la versió anglesa i he eliminat la plantilla FR. Tot i així, queden frases sense referenciar, a les quals he afegit l'etiqueta "Cal citació". --aLZiNous: conversa 09:25, 16 juny 2021 (CEST)[respon]