Discussió:Pansa

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquest article és manifestament incomplert: no parla de les característiques de les panses, de les varietats, del valor nutricional, ni de la producció (en general), sinó que només parla de les panses a la Marina i del procés de pansificació (en dues seccions diferents). A més, sense cap tipus de referència. Qualsevol que es llegeixi aquest article pot arribar a la conclusió que les panses només existeixen a la Marina. Anava a fer la fusió, però amb tantes mancances... --Judesba (digues...) 10:20, 4 des 2013 (CET)

Que es fusioni. --Adria2001 12:30, 14 des 2013 (CET)

Pot ser que en algun moment valgui la pena separar la pansa a la Marina Alta com un article independent, però no veig que ara mateix estigui justificat. El que sí que he fet és agrupar el que parla de la Marina Alta en una sola secció (si algú n'hi vol afegir una altra sobre la pansa a Califòrnia o a on sigui, en davant). Em queda el dubte de la secció dels estris i etapes, que no veig gaire enciclopèdica i que és difícil de contextualitzar.--Pere prlpz (disc.) 13:33, 14 des 2013 (CET)

Prunes[modifica]

No hi ha cap font en català que diga que les prunes també són panses. Tampoc existeix l'ús de "pansa" com a adjectiu, com es fa en castellà ("higo paso" = figa seca). Per tant, elimine les referències a la pruna. --Jaumeortola (disc.) 08:53, 18 set 2018 (CEST)