Discussió:Prehistòria als Països Catalans

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Tenint en compte que els conceptes Catalunya i Països Catalans són conceptes d'aparició força posterior a l'acabament de la prehistòria i que el contingut de la prehistòria de Catalunya són vagues i imprecisos (mancança de fonts on contrastar la informació) crec que seria convenient fusionar-los. Posteriorment si els articles creixen (en continguts, no pes en kb) es podrien tornar a separar. --Bestiasonica (disc.) 12:16, 24 oct 2009 (CEST)

Prehistòria als límits actuals de Catalunya. Tothom ho entén. No posis barrejar-ho amb la dels PPCC per què no té sentit que s'esborri l'article. Demana esborrar aquest si de cas, però no deixis Catalunya sense l'article de la seva prehistòria, ni parlis a l'article de Catalunya de coses que són de fora. 193.152.191.66 (discussió) 19:42, 6 des 2009 (CET)
tampoc no veig clara la fusió --barcelona (disc.) 20:20, 1 gen 2013 (CET)
En contra de la fusió --Panotxa (disc.) 05:22, 27 març 2015 (CET)
Els articles tenen múltiples problemes, però la fusió no n'és la solució.
  • Prehistòria a Catalunya és un article molt curt que parla de la prehistòria però gairebé gens de Catalunya. Traient la palla general gairebé no queda res.
  • Prehistòria als Països Catalans és una mena de juxtaposició de la prehistòria a cada territori, que no sé si ve d'un intent de fusió dels articles separats. S'hauria d'organitzar més per èpoques (i culures, si s'escau) que per territoris.--Pere prlpz (disc.) 16:35, 27 març 2015 (CET)