Discussió:Província de Tarragona

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

No entenc que mencionar que la "Província de Tarragona" pertany a Espanya hagi de ferir sensibilitats. La divisio provincial es un invent espanyol, i de moment funcionen, ens agradi o no. Xevi

En alguna pàgina del País Valencià he llegit l'acord de què no s'ha de provocar recalcant la pertanyença a Espanya o Països Catalans quan no no hi ha necessitat per evitar baralles estúpides com les que sembla que hi va haver durant llarg temps a jutjar pel que hi havia escrit.
Perdó, no pretenia encetar cap guerra d'edicions o merder polític. Només pretenia contextualitzar l'entrada (incloent-hi per tant un enllaç a l'article província). I la referència a l'estat espanyol no era perquè aquesta pertanyença em meravelli (més aviat al contrari) sinó novament per a contextualitzar l'entrada. No crec que la viquipèdia s'hagi de fer només pensant en la gent que ja està en el context de la gent dels territoris espanyols, francesos, andorrans o italians de tradicional parla catalana. Pot ser que gent d'altres viquipèdies vagi a petar a la nostra... i per què privar a un brasiler (que segur que ens entendrà, almenys, a grans trets) d'una definició al màxim de general? En tot cas, de moment, i com que admeto que en no ser la nostra viquipèdia brutalment grossa això encara és poc probable, de moment no hi he posat cap cita a Espanya. Us agrada prou, ara?Jahecaigut 22:23 25 mar, 2005 (UTC)

Emblemes[modifica]

Qui s'ha inventat aquest escut i bandera? Crec que s'haurien de canviar per l'emblema de la Diputació de Tarragona, no?el comentari anterior sense signar és fet per Catalunyaesunanacio (disc.contr.) 17:58, 26 ago 2009 (CEST)

Certament. Jo diria, que una bandera amb aquest disseny és fins i tot il·legal. 83.49.109.198 (discussió) 22:19, 4 set 2010 (CEST)