Vés al contingut

Discussió:Psychoda alternata

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En un article d'entomologia, també ha d'aparèixer el característic biaix nacionalista de la vikipèdia en valencià, peró, en català?

citació de països on, enlloc d'Espanya apareix "Estat espanyol", seguit d'una conspícua precisió de que Catalunya hi és inclosa. Poca broma! una espècie de dípter de distribució planetària, també és present en els pixaders catalans. Potser ens en lliurarem quan siguem republiqueta, d'aquí uns segles?el comentari anterior sense signar és fet per [[Usuari:{{{1}}}|{{{1}}}]] ([[Usuari Discussió:{{{1}}}|disc.]] • [[Especial:Contribucions/{{{1}}}|contr.]])
No. Si de cas l'article té un biaix unionista perquè aprofita un article d'entomologia per afirmar que Catalunya està inclosa a l'estat espanyol. De tota manera, el que afecta a l'entomologia és la informació que l'insecte és present a Catalunya i també a d'altres llocs de l'estat, i qualsevol millora d'aquesta afirmació hauria de servir per precisar més en quins llocs és i no és.--Pere prlpz (disc.) 14:18, 5 oct 2019 (CEST)[respon]