Vés al contingut

Discussió:Retaule de la Pietat (la Seu d'Urgell)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola @Bernat Falomi Silla, he fet una ullada a l'article i tal com està ara té molt marge de millora. Et deixo unes quantes indicacions per si et són d'utilitat:

  • La primera frase de l'article hauria de respondre a la pregunta què és el tema sobre el que tracta el text. Estaria bé acompanyar-la d'una breu síntesi sobre el tema, que ja desenvoluparàs al cos de l'article.
  • Sobretot no t'oblidis d'aportar referències de fonts fiables. Només has de posar el cursor allà on vols inserir la referència, clicar al botó "cita" de la barra d'eines i anar seguint les indicacions del menú emergent que et sortirà.
  • Pel que fa als continguts, recorda que el llenguatge ha de ser enciclopèdic i entenedor. Pots fer una ullada al llibre d'estil si tens dubtes. També pots fer una ullada a articles que et poden servir per orientar-te (exemple). En tot cas, pel que fa a l'ordre de les seccions jo aniria d'allò més general (context, etc) a allò més específic (el retaule en si: encàrrec, descripció, història de la peça, estat de conservació, restauracions). Tinguis present que si l'autor ja té un article específic a la Viquipèdia, aquí només hi hauria d'anar una síntesi de qui és i per què és important: qui vulgui saber més pot anar a l'article específic.
  • No has pogut obtenir cap imatge? Estaria bé per poder il·lustrar el que expliques.
  • Quan tinguis el text acabat, potser aquesta eina et serveix per fer-hi una repassada final.

Ànims. Si tens dubtes em pots respondre aquí mateix o enviar-me un correu. Fins aviat! ESM (disc.) 23:27, 21 gen 2019 (CET)[respon]