Discussió:Retaule de la Verge dels Paers

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Avís: durant el primer quadrimestre del curs 2017/2018, aquest article ha format part del Viquiprojecte:Història de l'Art UdL.

Poso aquí unes quantes observacions per tal que la @La nova Larousse: (o qui vulgui!) l'acabi d'afinar:

  • L'apartat sobre la història de la peça és molt interessant, però potser estaria bé donar-li un tomb, sobretot a nivell de redactat, per a que sigui més entenedor.
  • Pensa a afegir enllaços interns al text de l'article, connectant aquells conceptes destacables amb el seu article corresponent dins de la Viquipèdia. Més info aquí.
  • Entenc que encara estàs treballant en la descripció de la peça, sobretot no t'oblidis de citar les fonts!

De moment només això. Pot ser que hi afegeixi alguna observació més. En tot cas, bona feina! ESM (disc.) 20:37, 3 gen 2018 (CET)[respon]

Més observacions[modifica]

Hola @La nova Larousse:, quan tinguis el text acabat potser el voldries revisar amb aquesta eina. A més, per diversificar una mica les fonts que utilitzes, potser estaria bé fer una ullada a monografies sobre pintura gòtica, on potser també trobes informació. Del mateix autor de la monografia de Jaume II hi ha un altre llibre sobre pintura gòtica a Lleida que et podria servir. Ànims, l'article fa molt goig! ESM (disc.) 13:35, 11 gen 2018 (CET)[respon]