Discussió:Rotllà

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Propi d'una enciclopèdia[modifica]

Si és objecte d'una enciclopèdia. Ho son els mangas i no ho seran les llegendes europees? Una altra cosa és el títol i la redacció No pot ser que unes llegendes locals derivades es mengin un personatge d'aquesta trascendència. Llegendes catalanes de Rotllà?--Lliura (disc.) 12:40, 30 gen 2011 (CET)

La plantilla diu El text d'aquesta pàgina no és propi d'una enciclopèdia., i jo hi estic d'acord, perquè està escrit com una llegenda i no com un article sobre una llegenda o un personatge. La plantilla no diu pas que el tema d'aquesta pàgina no sigui propi d'una enciclopèdia ni es posa en dubte la seva admissibilitat.--Pere prlpz (disc.) 12:54, 30 gen 2011 (CET)

Nom[modifica]

El nom d'aquest article em sembla que hauria de canviar. El nom del cavaller sempre ha estat Rotllan. Així també surt a L'Enciclopèdia catalana Sempre s'ha dit la Caixa de Rotllan per a descriure el lloc on està enterrat segons una de les llegendes. Per tot això proposo canviar-li el nom a Rotllan.--Medol (disc.) 13:47, 18 nov 2013 (CET)