Discussió:Sant Joan de Lleida

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola @ESM:,

Durant el dia d'avui he modificat el meu article sense inciar usuari, un tal general basset m'ha avisat, ho dic perquè ho tinguis en compte. També comentar-te que a commons no hi ha imatges, em pots suggerir alguna alternativa?

gràcies

Observacions[modifica]

Hola @LAU96:, no sé per què no em va arribar el teu comentari. En tot cas, et faig unes quantes observacions per acabar de rematar l'article:

  • Edicions sense haver iniciat sessió: no passa res, ha quedat la IP des d'on ho vas fer a l'historial, i pel tipus d'aportacions ja es nota que ho vas fer tu.
  • Imatges: a Commons n'hi ha unes quantes, la majoria d'exteriors. Sempre pots aprofitar un moment que l'església estigui oberta i anar-ne a fer unes quantes de dins, per bé que la majoria d'elements (altars, pintures, etc) encara tenen drets d'autor vigents i per això no se'n poden incloure imatges a la Viquipèdia. Com a molt es podria incloure alguna imatge amb vistes generals de l'espai interior. També pots contactar amb el Museu de Lleida per demanar-los si pots anar a fotografiar les peces que conserven, que crec que les tenen exposades. Contacta'ls abans d'anar-hi, dis-los que ets alumna meva, és possible que et facin omplir algun document amb les teves dades.
  • Ortografia: potser t'interessaria fer una repassada a l'ortografia i la gramàtica del text amb aquesta eina.
  • Estructura del text: potser voldries repensar una mica la distribució dels apartats de l'article per fer més fluïda la lectura. Fixa't que comences fent una ràpida introducció a l'església de Sant Joan tot fent menció de l'antiga església, després fas una descripció del temple i després tornes a tocar temes d'història de l'edifici.
  • Materials: crec que podries treure més suc d'aquest article que ja cites. També et podria servir el catàleg de l'exposició "Pulchra", que ve a ser una mena de catàleg de la col·lecció del Museu Diocesà. Allà també es parla dels capitells i les mènsules antigues. També pots fer una ullada als volums de la Història de Lleida que es va publicar cap al 2002.

De moment crec que això és tot. Bona feina! ESM (disc.) 11:41, 11 gen 2018 (CET)[respon]