Discussió:Sistema educatiu d'Espanya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquest article només respon al sistema educatiu català actual, llei LOGSE, que està pendent de modificiació. No és un panorama de tot el sistema educatiu. Potser caldria especificar-ho o fer que aquest article fos un subapartat d'història de l'educació catalana o així--barcelona 16:42 20 ago, 2005 (UTC)

si us plau, reviseu les fonts, diria que l'estructura és un tallar-engamxar de les pàgines de la Generalitat! --barcelona 17:59 23 ago, 2005 (UTC)

És una xorrada el posar només Sistema educatiu català quan en totes les autonomies hi ha el mateix sistema educatiu amb algunes diferències en autonomies bilingües amb les monolingües. S'hauria de posar Sistema educatiu de l'Estat espanyol i després posar totes les diferències en les diferents comunitats autònomes (diferències en nombre d'hores, assignatures, etc.). Què voleu? què posem un article per a cada una de les autonomies? Siguem realistes, per favor. --Pepetps (Podem discutir-ho) 21:44, 6 gen 2006 (UTC)

Estic d'acord, no vaig titular jo l'article. Caldria revisar llavors els enllaços. Pero continua preocupant-me que aixó sigui un copy paste!!--barcelona 11:12, 7 gen 2006 (UTC)

Una cosa barcelona, de quina pàgina està copiat i enganxat. He entrat en els dos enllaços i no he trobat la informació igual que com està ací. No sé, se m'haurà passat. --Pepetps (Podem discutir-ho) 13:26, 7 gen 2006 (UTC)
Si està tret de xtec crec que les llicències són del tipus creative commons per tant es poden adaptar amb certes limitacions. --Bestiasonica (disc.) 17:52, 31 gen 2010 (CET)[respon]